23948sdkhjf

Masseflowmåler med Coriolis-sensor til væsker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Anvendelse af Coriolis måleprincippet gør type 8756 velegnet til mange opgaver inden for forskellige industrier. Få mere at vide om fordelene.

Coriolis-MFC/MFM type 8756 er et kompakt og robust multiparameter-måleinstrument, der med sit høje måle-/indstillingsområde og ekstremt stabile nulpunkt også kan måle, regulere og dosere selv de mindste væskemængder pålideligt og med høj gentagelsesnøjagtighed.

Hjertet i instrumentet er Coriolis-sensoren med rørdiameter DN1.

Masseflowmåler og masseflowcontroller type 8756 fås i følgende forskellige produktversioner:

Flowmåler (MFM)
Flowcontroller (MFC)Med interface til en modular aktuator*
Med integreret proportionalventil (nyhed)
Med integreret mikropumpe med tandring
Batch-doseringsenhed (nyhed)Med interface til en modular aktuator*
Med integreret magnetventil
*Trykområdet for MFM og MFC versionerne med modulær aktuator går op til 100 bar. (nyhed)

Coriolis-flowmåler
type 8756 anvender Coriolis-måleprincippet. I modsætning til den volumetriske flowmåling med Liquid Flow Controllere (LFC) måler MFM/MFC masseflowet ved hjælp af en Coriolis-sensor.

Hvordan fungerer Coriolis-måleprincippet?
Et målerør sættes i svingninger af en drivspole. Når en væske strømmer gennem målerøret med højfrekvente svingninger, så påvirker Coriolis-kraften mediet og medfører en forandring af rørets svingning.

Fordelene ved vores Coriolis-flowmåler til væsker
Takket være den intelligente konstruktion og sensorens effektive aktiveringsfrekvens er flowmåleren modstandsdygtig over for vibrationer. Der er desuden ingen bevægelige dele i mediet. Det gør type 8756 ekstra mediebestandig og velegnet selv til væsker med høj massefylde og en viskositet op til 200 mPas. Sensoren kan desuden kalibreres med vand, uafhængig af brug.

På grund af disse egenskaber kan type 8756 anvendes til opgaver inden for mange industrier, eksempelvis inden for farma- og biotech eller til fødevarer og nydelsesmidler, tyndfilmsbelægning, i brændstofceller, elektrolysører og batterier eller kemisk procesteknik.

Dine fordele ved brug af vores Coriolis-flowmåler type 8756
✓ Direkte måling af masse, massefylde og temperatur
✓ Indirekte måling (beregning) af volumen og koncentration
✓ Medieuafhængig kalibrering
✓ Ekstremt langtidsstabilt nulpunkt
✓ Stort måleområde
✓ Ikke behov for ind-/udløbsstrækninger

Type 8756 med batch-funktion
Ud over produktversionerne til kontinuerlig flowmåling/-regulering fås type 8756 også i en variant med integreret batch-controller.

Dosering og aftapning af væsker kræver højeste præcision og en pålidelig proces. For kun sådan kan man undgå kvalitetsudsving.

Takket være den integrerede batch-controller giver type 8756 en stabil dosering uafhængig af temperatur- eller trykudsving. Og masseflowregulatoren/-måleren giver en doseringsnøjagtighed på ~0,4%. Samtidig dokumenteres hver enkelt dosering, og det sikrer effektiv kontrol og gentagelsesnøjagtighed i processen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.078