23948sdkhjf

Vasker I bæredygtigheden af?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Skal I udnytte den fulde levetid af jeres rengøringsrekvisitter, skal I følge vaskeanvisningen – ellers vasker i bæredygtigheden af.

Vi ved at mange rengøringsvirksomheder har rutiner og standart måder at vaske deres klude og mopper, men er disse nu også de mest bæredygtige?
 
Mange vasker forkert – og vasker derfor bæredygtigheden af
Klude og mopper kommer med vaskeanvisninger, som viser jer som brugere af produkterne, hvordan i bedst muligt rengør og vedligeholder og på den måde forlænger levetiden.
Levetiden udgør nemlig en større del af bæredygtigheden, da denne nedsætter jeres behov for at købe nye rekvisitter. På denne måde gavner vedligeholdelse og korrekt vask jer økonomisk og miljømæssigt.
 
Vi overholder vores del af bæredygtighedskontrakten – gør I?
Bæredygtighedskontrakten er vores forsøg på at køre det klart for virksomhederne at bæredygtighed kræver indsats for alle parter. Vi hos Vileda gør hvad vi kan for at optimere vores produkter, så de bliver så bæredygtige som muligt, men dette har ingen effekt hvis de grønne tiltag stopper hos jer.
Vi vil derfor få de danske virksomheder til at forstå, at for at de skal opnå de grønne og bæredygtige mål der er sat for dem, skal de også gøre en indsats for at skabe bæredygtige rutiner.
 
Det er en omvæltning, som vi gerne hjælper med!

I kan altid kontakte Vileda Professional hvis i har spørgsmål eller forespørgsler, og vi kommer gerne til jer og rådgiver i hvilke løsninger der vil passe bedst til jeres behov. Vi rådgiver også gerne de ansatte i hvordan de rengør på den mest bæredygtige måde.

Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.
 
Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078