23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S lever silikone-emner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Silikone-gummi kan bruges indenfor til mange industrier, da egenskaberne er mange.

Olet Industrigummi A/S har mange års erfaring i at støbe silikone-emner - både med og uden indstøbt metal. Da vi kun samarbejder med europæiske leverandører, som vi har stor tillid til, ved vi at vi kan stå inde for en høj kvalitet af silikone-emner, som danske kunder kræver. Vi har 5 sprøjtestøbemaskiner, som er bygget til at fremstille silikone-emner og mange kompressionspressere, så vi kan håndtere både store og små opgaver

Vi har leveret rigtig mange silikone-pakninger til den elektriske industri gennem mere end 25 år, da silikone-gummi har gode pakningsegenskaber. 

Specielle industrier, som arbejder med høje temperaturer over 130°C, hvor de fleste gummimaterialer ikke kan bruges, der er silikone-gummi perfekt, eftersom det nemt klarer temperaturer over 200°C og med tilsætning af varmestabilisatorer på temperaturbestandigheden komme op på ca. 300°C.

Skal gummiemnerne have kontakt til fødevare- eller medico industrien, så er silikone-emner også meget brugt, da vi efter støbning af emnerne har 2 store tempereringsovne, så sørger for at alle restvulkaniseringsstoffer fjernes, så gummiemnerne er smags- og lugtfrie. Desuden kan silikone nemt indfarves efter RAL- eller NCS-farveskalaen, så gummienerne er nemme at se i forhold til fødevarerne eller matcher kundens logo.

Kontakt gerne Olet Industrigummi A/S via hjemmesiden eller på tlf. 75 36 16 60


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.125