23948sdkhjf

Fra Lego Technic til Kirkholm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kirkholm Maskiningeniører A/S

Rasmus er ny på Kirkholm-teamet. Er du erfaren maskiningeniør og interesseret i nye udfordringer er du også velkommen til at kontakte os.

 Mød Rasmus Nielsen, et af vores nyeste talenter. Rasmus er en dygtig ingeniør, med 7 års erfaring fra konsulentbranchen. Vi har været så heldige, at han er kommet til vores virksomhed den 1. oktober og har forstærket vores Fredericia afdeling.
 
”Jeg blev kontaktet af Torben Riise, som foreslog vi tog en samtale om mine muligheder hos Kirkholm. Jeg var klar til at prøve noget nyt, efter 7 år samme sted, så det syntes jeg lød meget interessant. Torben og jeg blev heldigvis enige, og nu er jeg allerede i gang.” Fortæller Rasmus
 
Rasmus er specialist i stålkonstruktioner og beregningsdokumentation, hvor han har arbejdet med løftegrej til, og transport af vindmøller. ”Det jeg glæder mig til hos Kirkholm er afvekslingen i opgaverne og de gode muligheder for faglig udvikling.” siger Rasmus. Han er uddannet fra SDU i Odense.
 
Og Rasmus fik hurtigt sit ønske opfyldt. Som han fortæller: ”Jeg begyndte fredag, med morgenmad, champagne og flødeboller, og mandag var jeg allerede i gang hos en kunde i Vejle.”
 
Interessen for ingeniørfaget startede allerede i en tidlig alder. Rasmus var så heldig, at være en del at First Lego League, hvor han i folkeskolen kom til at arbejde med Lego Technic og Lego robotter.
 
I dag bor Rasmus i Middelfart med sin kæreste. En del af fritiden bliver brugt på floorball, som han dyrker på et rimeligt højt, men dog underholdende niveau.
 
Du kan møde Rasmus i vores Fredericia afdeling, hvis han da ikke er ude hos en kunde.
 
Kunne du også tænke dig en karriere hos Kirkholm, og er du uddannet maskiningeniør og har du erfaring i eller interesse for, maskinkonstruktion, strukturelleberegninger og maskindesign, er du velkommen til at kontakte COO Torben Riise på tlf. 4181 3141

Se stillingen som maskiningeniør her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg
Danmark
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Send til en kollega

0.078