23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan kan du forbedre dine sikkerhedsprocedurer

Air Liquides ”safety walk” for sikker gashåndtering hos vores kunder.

Vi mener, at sikkerhed i al almindelighed – og sikker gashåndtering i særdeleshed – er meget vigtige emner. Derfor har vi altid sikkerhed øverst på dagsordenen, når vi mødes med vores kunder. 

Vi tilbyder også vores kunder at tage en ”safety walk” sammen med os. En spadseretur på arbejdspladsen tager kun ca. 30 minutter, og til hjælp for os har vi en app, som hedder risiko-analyseappen fra 21st Century Mobile. Appen passer ind i de fleste foretagender, og turen tager os med på en gennemgang af, hvordan kunden håndterer gasserne på arbejdspladsen. Formålet er at skabe holdbare procedurer, rutiner for sikker håndtering af gasser og udstyr i det daglige arbejde.

Vi har kunder i mange forskellige brancher med helt forskellige arbejdsmiljøer, fra håndværks- og levnedsmiddelforetagender til laboratorier og forskningscentre. Den fælles faktor er håndtering af gasflasker eller flydende gasser i tanke samt udstyr, alt sammen i miljøer som skal være sikre for dem, som arbejder der. Kontakt din Air Liquide-sælger eller Kundeservice.

Læs mere

Air Liquide Danmark A/S
Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15036117
P nummer: 1003060513

Send til en kollega

0.047