23948sdkhjf

Ny Gericke GNB Nibbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mespo ApS

Effektiv og sikker deagglomering med GERICKE Nibblers anvendes i mange forskellige industrier til effektiv klumpbrydning og deagglomerering

Den nye GNB-model tilbyder optimal adgang til inspektion og rengøring og tilføjer metal-til-metal kontaktdetektion som en perfekt funktion til at øge processikkerheden.

 

Gericke Nibbler er en grovkværn og pre-breaker til størrelsesreduktion i en bred vifte af applikationer. Den anvendes til deagglomerering, efterbearbejdning og nedbrydning/størrelsesreduktion af klumpede eller frosne produkter. For yderligere at øge brugervenligheden af ​​denne enhed har GERICKE fuldstændig redesignet maskinen. Det giver nu endnu bedre adgang til alle områder af udstyret ifb. inspektion og rengøring. For at sikre den maksimale inspektion og rengøring fås Nibbleren i en udtræksbar version. Gericke har anvendt erfaringen med metal mod metal detektion fra deres sluser til denne nye type klumpeknuser. Hvis der registreres en kontakt mellem kurven og rotoren, sendes et signal til styresystemet for at stoppe enheden og give en alarm. Dette sikre dels processen men også procesudstyret når metal kontakten opdages med det samme. Dette øger produktsikkerheden markant!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mespo ApS

Energivej 3
4180 Sorø
Danmark
Mespo ApS

Send til en kollega

0.11