23948sdkhjf

Fokus på innovation og procesoptimering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Procudan har sat fokus på innovation og procesoptimering i samarbejde med Teknologisk Institut, hvilket er sat i værk for at forbedre arbejdsgange og arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Lene Andreasen, COO, glæder sig over, at Procudan for alvor har sat skub i innovation og procesoptimering af arbejdsgange og arbejdsmiljø. Det nye og innovative fokus blev kickstartet efter, at Lene Andreasen blev gjort opmærksom på muligheden om støtte til et innovationsprojekt via ”GenstartNU”.

Procudan indgik et spændende og givende samarbejde med Teknologisk Institut omkring arbejdspladsens udfordringer med de manuelle processer. Samarbejdet med roboteksperten medvirkede til, at Procudan fik et indblik i de teknologiske muligheder, og hvordan teknologien kan implementeres hos Procudan i fremtiden, så arbejdsgange og arbejdsmiljø forbedres over tid.

Procudan er i en innovativ, og udviklende, proces, og Lene Andreasen glæder sig over, at Procudan har fået sat skub i processen vedrørende den teknologiske udvikling i virksomheden.

Lene Andreasen anbefaler klart andre virksomheder at takke ja til et lignende tilbud.

Læs mere om projektet og samarbejdet her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.062