23948sdkhjf

Nyt kundemagasin på gaden nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Endress+Hauser A/S

Endress+Hauser Danmark udgiver kundemagasinet fanfare to gange om året, og en dugfrisk udgave ligger klar på vores hjemmeside nu.

I fanfare kan du læse spændende beretninger fra kunder, der har valgt Endress+Hauser som partner på instrumenteringsløsninger og få nys om de seneste trends og produktnyheder.

I dette nummer er der fokus på to spændende virksomheder, som har valgt løsninger fra Endress+Hauser. 
Der er en beretning om vores samarbejde med Au2mate i Silkeborg, hvor Endress+Hauser instrumenter og cloudløsninger hjælper kursister på Au2mate Academy til i trygge rammer at dygtiggøre sig inden for mejeriteknik. 
Der er også en beretning om bioteknologivirksomheden Glycom i Esbjerg, som til en af deres gigantiske fermentorer har valgt en radiometrisk niveaumåler fra Endress+Hauser.

Endress+Hauser lancerer adskillige nye produkter, services og løsninger i år, og flere har fundet vej til fanfare.

Inden for flowmåling har vi udviklet en helt nye serie af enkle og intelligente flowmålere til standardapplikationer (Proline 10), såvel som en hygiejnisk koncentrationssensor til procesmonitorering af væsker i fødevareindustrien (Teqwave H). Derudover kan vores populære, kompakte og omkostningseffektive radar (Micropilot FMR20) nu bruges både til væsker og til faststofapplikationer, såsom sten, grus, salt, cement, træpiller, korn og foderstoffer. 

I år har vi også sat fokus på at promovere vores verifikations-service, som udover at være et økonomisk alternativ til kalibrering, giver øget tryghed for pålidelige målinger af kritiske målepunkter. Vores verifikation med sporbar dokumentation i henhold til gældende standarder sikrer samtidig effektiv kvalitetsstyring.

Sidst men ikke mindst har vi 3 artikler om digitalisering, hvor vi går tæt på

  • IO-Link som fås til en bred palette af vores instrumentløsninger
  • vores cloudløsning Netilion til bl.a. fjernovervågning af vandkvalitet
  • den nyeste generation af den banebrydende Memosens teknologi til væskeanalyse

Medlemsnyhed

Indrykket af
Endress+Hauser A/S

Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Danmark
Endress+Hauser A/S

Send til en kollega

0.078