23948sdkhjf

Damp giver nem fordel for fødevareproducent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spirax Sarco Ltd.

Læs hvordan Spirax Sarco hjælper fødevareproducent med at forstå behovet for at bruge den rigtige damptype til produktion af fødevarer, samt implementere en rendampgenerator-løsning.

For at hjælpe en førende babymadsproducent med at differentiere sig på et overfyldt marked, igangsatte medarbejderne hos Natural Fruit & Beverage Co. et projekt om overgang til rendampgenerering til pakkeprocessen. Alt imens risikoen for kontaminering minimeredes for at opfylde strenge investorkrav.

Føde- og drikkevareindustrien er levende og blomstrende, men som en af de hurtigst voksende industrier har dens stærkt konkurrenceprægede karakter også tilføjet et betydeligt pres på driftsmarginerne på tværs af forsyningskæden. Som svar fokuserer mange organisationer på at identificere områder for forbedring af kvaliteten af produkter og processer. Som en af Storbritanniens førende pakkerier af fødevarer i genlukkelige poser, gjorde Natural Fruit & Beverage Co. netop det.

I slutningen af 2017 blev Jamie Walker, Manufacturing Manager hos Natural Fruit & Beverage Co. kontaktet af en nøglekunde, der ønskede at forbedre kvaliteten af deres produkt - babyfrugtpuré-poser. I sidste ende ønskede de at differentiere sig fra deres konkurrenter og vinde fremtidige supermarkedskontrakter.

 De endte med en rendampsgenerator løsning.

Læs hele kundecasen.

Hvis du ønsker at skifte til rendamp eller høre mere om hvordan du kan forbedre dampkvaliteten i dit anlæg, så kontakt os.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spirax Sarco Ltd.

Blokken 62
3460 Birkerød
Danmark
Spirax Sarco Ltd.

Send til en kollega

0.094