23948sdkhjf

PALOMAT® med kæmpe succes på dette års HI Messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af PALOMAT®

God energi og stor efterspørgsel er meget rammende for PALOMAT®s oplevelse på HI Messen 2021, hvor PALOMAT®-teamet med stort engagement i den grad sørgede for en succesfuld messe.

Interessen fra de besøgende kunne mærkes, og virksomhederne begynder at se værdien i en PALOMAT®.

-Det her, det er absolut den bedste messe, jeg nogensinde har deltaget på i mine 23 år lange karriere.

Det fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT®, om HI Messen (Hi Tech & Industry Scandinavia), der blev afholdt i dagene fra d. 5-7 oktober 2021 i Messecenter Herning.  

PALOMAT® var selvfølgelig repræsenteret på messen i de velkendte og markante røde skjorter. Majbritt havde meget svært ved at få armene ned ovenpå tre fantastiske dage, hvor hun aldrig før har oplevet noget lignende. Glæden ved endelig at kunne vise flaget ved en stor messe igen, var ikke til at tage fejl af.

-Det var så fedt at komme ud, møde mennesker, snakke med dem og den energi, der opstår mellem deltagere og besøgende er ubeskrivelig. Glæden og savnet fra de mange besøgende for at komme ud og se produkterne kunne i den grad mærkes, fortæller Majbritt, og hun fortsætter.

-De var enormt interesserede og meget købelystne, og det var tydeligt at mærke, at markedet er tilbage, hvor vi ligeledes oplever en stor efterspørgsel på vores PALOMAT®er/produkter. Nu er vi tilbage og klar til at levere.

HI Messen var en kæmpe succes for PALOMAT, og de tre dage på messen, kastede 80 mulige salgsleads af sig, hvilket her på bagkant har genereret et rigtig godt salg, og der er desuden stadig rigtig mange varme salgsemner, så det lover rigtig godt for fremtiden. 

Virksomhederne kan se værdien i en PALOMAT®

PALOMAT® havde en helt fantastisk messe, og ifølge Majbritt Svane, er de danske virksomheder virkelig ved at komme med på automatiseringsvognen.

-På HI Messen fik vi øjnene op for, hvor utroligt det er, at et produkt, der har været på markedet så længe stadig, kan være en nyhed for så mange mennesker. Samtidig oplever vi, at der er rigtig mange danske virksomheder, der er blevet bevidste om den værdi en PALOMAT®, og måden man håndterer sine paller på skaber.

Og Majbritt fortsætter.

-Vi ser et stort fokus på automatisering for at opnå øget effektivitet og indtjening.

Med en PALOMAT® automatiserer virksomhederne deres pallehåndtering, effektiviserer arbejdsgangen med at stable og nedstable paller og skåner medarbejderne for uhensigtsmæssige, manuelle og tunge løft. Virksomhederne opnår ligeledes reducerede palleomkostninger, orden og pladsbesparelse, optimeret palleflow, forbedret arbejdsmiljø og reduceret truckkørsel. Derudover befinder vi os i en verden, hvor bæredygtighed er på dagsordenen, hvilket Majbritt og hendes PALOMAT®-team også bider mærke i.

-Der er ingen tvivl om, at en af tidens store tendenser er et markant øget fokus på bæredygtighed. Det er også noget, vi oplever i vores branche, hvor der er mangel på paller, og palleomkostningerne er høje, lyder det fra Majbritt.

Der er rigtig mange virksomheder, der kasserer 2-3 % af deres paller, fordi de går i stykker. Virksomhederne har et stort fokus på, hvad de kan gøre for at blive bæredygtige, og PALOMAT® er stærkt medvirkende til at bidrage til dette fokus, fordi PALOMAT® sikrer, at pallerne ikke går i stykker, og dermed forlænger pallernes levetid. 

-Jeg bliver igen bekræftet i, at vi er verdens største producent af pallemagasiner, og at vi producerer et godt produkt. Regnskabsåret 2020/2021 er det bedste nogensinde - og det ser heldigvis ikke ud til at stoppe her, afslutter Majbritt Svane.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PALOMAT®

Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Danmark
PALOMAT®

Send til en kollega

0.062