23948sdkhjf

Uddannelsesdag i DISC-profiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Hjernegymnastik og simple øvelser var startskuddet til en spændende og lærerig uddannelsesdag i Procudan, som medvirkede til øget kendskabsgrad i de fire DISC-profiler.

Højre, venstre, frem og tilbage – sådan indledte Nicolaj Statager fra Achievers uddannelsesdagen for at få hjernecellerne blandt Procudans medarbejdere i svingninger. Simple øvelser som viste sig at være sværere end som så, men som gav smil på læben fra morgenstunden.

Der var planlagt små gruppeøvelser på tværs af organisationen, hvilket satte gang i gode og inspirerende samtaler i grupper og i plenum.

Som det underholdende element opførte Nicolaj en sketch, som gav medarbejderne en god forståelse for forskellen mellem den blå, grønne, røde og gule DISC-profil.  

Et godt arbejdsmiljø er første skridt til en succesfuld organisation

Mennesker er forskellige, og det er Procudans medarbejdere også, hvorfor at kendskabet til egne, og kollegaernes, profiler er med til at sikre, at samarbejdet og kommunikationen fungerer optimalt i den enkelte afdeling og på tværs af afdelinger.

Procudan tror på, at et godt arbejdsmiljø er det første skridt til en succesfuld organisation, og gennem løbende uddannelse og træning afprøves, udfordres og udbygges samarbejdet med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Læs mere om at arbejde i Procudan her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.078