23948sdkhjf

GEA Food Solution Nordic ansætter ny Area Sales Manager

| Medlemsnyhed | Indrykket af GEA Danmark

GEA Food Solution Nordic har netop ansat Søren Sass Svenson som ny Area Sales Manager.

Søren kommer til at indgå i den nordiske salgsgruppe og får ansvar for salg af hele GEAs produktprogram inden for Food Solution and Packaging/Slicing med fokus på Sydjylland, Fyn,  Sjælland og Bornholm.

Søren kommer fra en lignende stilling hos Scanvægt Systems og har derfor allerede et indgående kendskab til fødevarebranchen. Søren udtaler: ”Jeg glæder mig til at komme ud til både nye og eksisterende kunder og fortælle om de mange muligheder GEA tilbyder indenfor fødevareindustrien”.

___

Om GEA


"Engineering for en bedre verden" er det drivende princip, der forbinder GEAs samlede arbejdsstyrke på ca. 18.500 ansatte. Som en af de største systemleverandører, der genererer koncernindtægter på 4,9 mia. Euro i 2019, yder GEA et vigtigt bidrag til en bæredygtig fremtid med sine løsninger og tjenester, især inden for fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien. Over hele kloden bidrager GEAs anlæg, processer og komponenter betydeligt til reduktion af CO2-emissioner, plastikbrug samt madspild i produktionen.

GEA er noteret på det tyske MDAX og STOXX® Europe 600-indekset og er også inkluderet i DAX 50 ESG og MSCI Global Sustainability indexes.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GEA Danmark

Nørskovvej
8660 Skanderborg
Danmark
GEA Danmark

Send til en kollega

0.187