23948sdkhjf
Del siden
Annonce

On-line overvågning af sigtemaskiner

På efterårets POWTECH-messe præsenterede J. Engelsmann AG en verdensnyhed, som passende blev døbt HORUS – opkaldt efter den ægyptiske mytologis himmelgud med falkeblikket.

Og "falkeblik" er netop hvad Engelsmann's nyudviklede apparat til on-line-måling af partikelstørrelser har. Med HORUS kan man konstant overvåge det sigtede produkt og således tjekke om sigtemaskinen er i orden.

Alle der beskæftiger sig med industriel sigtning kender problemet: Ved sigtebrud eller overbelastning af sigtemaskinen kan der rutsje store mængder af forkert granulat gennem sigten og videre i de efterfølgende processer. I værste fald skal hele produktionen tilintetgøres, og som et minimum skal hele sigteproceduren gentages.

Med HORUS sikrer man sig imod disse dyre fejl: Med HORUS bliver det sigtede produkt konstant overvåget, og skulle der opstå en fejl således at mængden af grove eller fine korn stiger, vil HORUS øjeblikkeligt registrere det og aktivere en optisk eller akustisk alarm. Naturligvis kan HORUS også via et profibus-interface kobles til maskinens styring, således at anlægget stopper, når de programmerede tolerancer overskrides.

Med HORUS kan man glemme alt om tilfældige og tidskrævende stikprøver. Med HORUS opnår man en ægte on-line måling, idet en del af produktionen konstant glider gennem måleapparatet, hvorved partikelstørrelsen konstant overvåges.

Installationen af HORUS kræver ikke at sigtemaskinen er fra J. Engelsmann AG – det fuldautomatiske partikelmåleapparat kan tilkobles sigtemaskiner af alle fabrikater.

Yderligere oplysninger fås hos

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Telefon: 39400066
E-mail: info@kai-erichsen.dk
Internet: www.kai-erichsen.dk

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58189316
P nummer: 1002075887

Send til en kollega

0.031