23948sdkhjf

Sådan opnår du grundig og effektiv tankrensning på kun 8 min

| Medlemsnyhed | Indrykket af mt spray a/s

På tværs af alle industrier er effektiv rengøring og tankrensning afgørende for at kunne sikre konstant høj produktkvalitet og samtidig holde driftsomkostningerne nede.

Hos mt spray rådgiver vi hver dag vores kunder i, hvordan moderne sprayteknologi kan være med til at optimere deres produktionsprocesser. Vi oplever særligt en øget interesse for væskedrevet tankrensningsudstyr, som har den klare fordel, at der ikke kræves yderligere udstyr i form af blandt andet motor.

Opnå effektiv tankrensning med 360° sprøjtedækning
Selvom slagkraften formindskes ved væskedrevet tankrensningsudstyr, så opnås der stadig en total rensning af hele tanken. Det sker ved, at væsken via en turbine får dyserne i sprøjtehovederne til at rotere i flere akser i et 360° indekseringsmønster. Gearingen i mekanismen sikrer, at væskestrålerne rammer forskelligt i hver runde, og dermed er tanken komplet rengjort efter 6-8 minutter.

Få fuld sporbarhed på alle certificerede komponenter
Hos mt spray har vi et bredt sortiment af certificerede væskedrevne dyser til effektiv tankrensning af både store og små tanke inden for både farma- og fødevareindustrien. For at sikre fuld sporbarhed fra komponent til materialecertifikat og ruhedscertifikat, er alle komponenter systematisk koblet sammen med de relevante certifikater. Dermed kan vi altid sikre, at vores kunder har adgang til fuld dokumentation på de anvendte komponenter.

Spørg os om dyser og få kompetent rådgivning og sparring
Vil du høre mere om vores væskedrevne dyser, eller har du spørgsmål vedrørende sprayteknologi, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 4454 0454 eller læse mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
mt spray a/s

Symfonivej 37
2730 Herlev
Danmark
mt spray a/s

Send til en kollega

0.062