23948sdkhjf

Vandtætning af beton i aggressive industrimiljøer - webinar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Deltag i gratis webinar d. 25/11 om problematikker og løsninger vedr. korrosion og nedbrydning af betonkonstruktioner i industrianlæg

Store mængder vand bruges i industrianlæg til fremstilling, forarbejdning, vask, fortynding, afkøling osv. Selvom vand førhen blev betragtet som en ubegrænset og gratis ressource, har opfattelsen af dets værdi ændret sig. I dag betyder knaphed, tørke og en større social og miljømæssig samvittighed, at vand skal bruges og forvaltes mere omhyggeligt.

Samtidig er vand årsag til korrosion og nedbrydning af beton og metaller, ikke kun i sig selv, men også som bærer af andre kemikalier, såsom syrer, der gør industrielle miljøer mere aggressive.

 Beskyt betonen og hold gang i driften

 Derfor inviterer vi hermed dig til et gratis online webinar om brug og genanvendelse af vand i industrien og om løsninger til at beskytte og vedligeholde anlæggenes drift uden unødvendige og dyre nedlukninger.

 Webinaret vil give dig viden om behovet for at beskytte beton og beskrive de forskellige typiske skader på betonkonstruktioner i industrianlæg. Vi vil se, hvordan vand bruges i visse fødevare- og drikkevareindustrier, og hvordan spildevand fra disse processer behandles. Egnede teknologier til betonbeskyttelse vil blive anbefalet, og du vil se eksempler på projekter udført med produkter fra Master Builders Solutions.

 Du vil også få muligheden for at se en demonstration af vores Online Planning Tool, som nemt og hurtigt kan guide dig til reparationsløsninger, inkl. en tilpasset rapport med BIM objekter, certifikater og produktdokumentation.

  • Tidspunkt: 25. november kl. 10
  • Længde: 45 min + tid til spørgsmål
  • Sprog: Engelsk
  • Foredragsholder: Albert Berenguel - European Business and Marketing Manager for Concrete Repair and Waterproofing, Master Builders Solutions

 

Læs mere og tilmeld dig her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109