23948sdkhjf

Posefilterhus BFSD i rustfri stål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Det første filter på en produktionslinje er ofte det mindst rene, og har det højeste flow.

Til dette formål anbefaler vi at bruge et posefilter, da den høje snavskapacitet, samt det høje standard flow gør det den optimale løsning for mange pre-filtreringer, spildevandsfiltreringer og også nogle kølevæskelinjer. Posefiltre kommer i 4 forskellige størrelser, fra 100 liter/min til ca. 680 liter/min, og kan anvendes til filtreringer helt ned på 1 mikron.

Vores filterhuse er konstrueret i rustfrit stål, de fleste med et tungt bolt-låg. Vores filterhuse til poser har en speciel fast stålklemme til at holde posen nede, ved hjælp af fastgørelse i filterhusets låg, for at forhindre enhver bypass forbi filterposerne.

Vi har 3 typer af filterposer der passer til et BFSD-posefilterhus:  Polyester (PE), Polypropylen (PP) og Nylon (NMO). Fælles for de 3 typer er, at Ultrafilter altid har disse på lager. Du vil dermed aldrig komme til at vente mere end et max et par dage på at få nye filtre, når du bestiller fra os. 

Er du i tvivl om hvorvidt dette er den rette løsning til dit behov, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktoplysningerne i højre side. Så finder vi en løsning sammen. 

Vil du hellere selv kigge nærmere på det, så kig i vedhæftede datablad eller se vores udvalg af BFSD-posefilterhuse her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078