23948sdkhjf

Emballage med skønhed, holdbarhed og bæredygtighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

BliVakker har i samarbejde med Scanlux Packaging, fået udviklet beskyttende forsendelsesposer til deres webshop. Poser, der er specialdesignet – med øje for både kvalitet og bæredygtighed.

BliVakker forhandler dagligt et væld af eksklusive skønhedsprodukter online, der skal sendes og leveres sikkert til utallige kunder i hele Norden. Derfor går virksomheden ikke på kompromis med deres forsendelsesemballages tårnhøje kvalitet. Hverken når det gælder beskyttelse eller de bagvedliggende værdier.

Dette stiller høje krav til udviklingen af emballagen. Her oplevede virksomheden særligt udfordringer med kravene til forsendelsesposernes grad af bæredygtighed. Helt konkret havde virksomheden vanskeligt ved at finde de rette posedesigns. Poserne skulle både yde den nødvendige beskyttelse, og samtidig kunne recirkuleres til genanvendelse. Vel at mærke uden at det blev på bekostning af brugervenligheden.

Tidligere bestod deres forsendelsesposer af en kombination af både papir og plastik, hvilket gjorde det bøvlet at genanvende materialet efterfølgende. Og det er netop her, Scanlux Packaging kom ind i billedet som samarbejdspartner.

Omdrejningspunktet for samarbejdet mellem BliVakker og Scanlux Packaging var at udvikle tilpassede forsendelsesposer, der kunne forene høj grad af slidstyrke og holdbarhed med et bæredygtigt emballagedesign, der nemt kunne recirkuleres til genanvendelse.

Læs mere om løsningen her:

BliVakker – emballage med skønhed, holdbarhed og bæredygtighed

 Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.063