23948sdkhjf

Høyer fik effektiviseret emballageprocesserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

I mere end halvandet årti har butikskæden Høyer været et sandt modemekka for kvalitetsbevidste og modeinteresserede nordmænd, hvor shoppingoplevelsen er i centrum. I 2020 gav Høyer slip på hele logistikken bag emballagen.

Høyer er en butikskæde, som ønsker, at kunden bliver betaget på alle måder det overhovedet er muligt. Lige fra kunden går ind i butikken og bliver mødt af engagerede medarbejdere, til kunden har forladt den igen med sin pose i hånden. Det betyder også, at Høyer ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst – heller ikke emballagen.

En emballageansvarlig med hænderne fulde
Det er ikke ualmindeligt, at den lageransvarlige i større virksomheder står for mange forskellige opgaver. Det er et arbejde, hvor der typisk er en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med en god håndfuld leverandører. Hos Høyer havde den lageransvarlige også ansvaret for virksomhedens emballage.

Før Høyer og Scanlux Packaging startede samarbejdet, havde modevirksomheden intet mindre end fem forskellige emballageleverandører. Det betød, at det var meget vanskeligt for den lageransvarlige at holde tungen lige i munden, når der skulle holdes styr på lagerbeholdningen.

Der blev ofte ringet fra de forskellige Høyer-butikker, når de var løbet tør for poser, og den lageransvarlige skulle samtidig holde styr på leveringer, logistik og leverandører. Kort sagt var det blevet noget af en udfordring for virksomheden, og den lageransvarlige havde alt for meget at se til.

Se hvilken løsning Høyer fik her:

Høyer blev frigjort fra emballageansvaret og fik effektiviseret arbejdsprocesserne

 

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.079