23948sdkhjf

Laborantstuderende på virksomhedsbesøg i Procudan

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

En flok engagerede studerende fra Laborantskolen i Esbjerg deltog den 10. november 2021 i et virksomhedsbesøg hos Procudan, hvor de studerende fik indblik i en laborants arbejde, og hvordan virksomheder bruger laboranter til at løse vigtige opgaver.

Product Manager, Maja Duelund, og laborant Maria Del Mar Caparrós Morales, bød den 10. november 2021 engagerede laborantstuderende fra UC SYD i Esbjerg velkommen til Procudan. Dagen blev indledt med et oplæg efterfulgt af en rundvisning i produktionen, på lageret og i laboratoriet.

De studerende fik et godt indblik i de arbejdsopgaver, som en færdiguddannet laborant har ansvar for samt indsigt i, hvordan virksomheder bruger laboranter og/eller laborantpraktikanter.

Formålet med virksomhedsbesøg er at give de unge mennesker kendskab til Procudan, og eventuelt vække en mulig interesse, som kan ende ud i en praktikvirksomhed. Desuden er samarbejdet med UC SYD værdiskabende for Procudan, da de studerende undervejs i den teoretiske studietid får udleveret opgaver fra virksomheden.

”De studerende har udstyr til rådighed, som Procudan ikke har in-house, og det er yderst spændende og værdiskabende for os”, siger Maja Duelund, Product Manager.

Indtil nu har det været EAAA i Aarhus, der har løst disse opgaver i fællesskab med Procudan, men nu melder UC SYD i Esbjerg sig også på banen.

Når virksomhedsbesøg ender ud i praktikplads og fast job

Laborant, Maria Del Mar Caparrós Morales, er et godt eksempel på, at et virksomhedsbesøg kan gavne den studerende. Maria fik indsigt, kendskab og interesse i Procudan efter at have været på virksomhedsbesøg.

Virksomhedsbesøget resulterede i en praktikplads, en færdig opgave og en fastansættelse hos Procudan, hvilket har været værdifuldt for Maria Del Mar Caparrós Morales og ikke mindst værdiskabende for Procudan.

 Læs mere om Procudans mission om, at værdi udvikles i fællesskab.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.063