23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En kæmpe, af en gummifender, blev renoveret på få dage

I mandags fik vi denne kæmpe, af en gummifender, ind ad døren til renovering.

Gummifenderen sidder til dagligt på fronten af en slæbebåd, der slæber eller manøvrerer/skubber fartøjer som store fragtskibe på plads i havne. Når slæbebåden skal manøvre et andet fartøj, har fenderen direkte kontakt med fartøjet, hvilket giver en enorm belastning på fenderen.

Se flere billeder af fenderen på vores LinkedIn. 

På få dage har vi renoveret og udbedret fenderens slitage og mærker, så den igen er funktionsdygtig. Dette er en langt hurtigere og billigere løsning sammenlignet med, at skulle investere i en helt ny. Vi har givet fenderen et nyt varmvulkaniseret slidlag med vores egen specialudviklet gummikvalitet, så den opnår en lige så høj holdbarhed og slidstyrke som da den var ny. Vi bruger bl.a. også denne gummikvalitet når vi fremstiller vores egne specialbyggede fendere i RG Seasight Fenders, som er de stærkeste gummifendere på markedet.

Følg os på LinkedIn og få et spændende indblik i hvad vi bl.a. har gang i af projekter. 

 

 

RG Rom Gummi A/S er en dansk in-house producent af løsninger i gummi, plast og skum.  Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig kan vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Se vores in-house kompetencer og maskinpark her. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047