23948sdkhjf

Single Point Sourcing reducerer antal leverandører hos STG

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Gennem tæt rådgivning og godt samarbejde med Procudan opbyggede Scandinavian Tobacco Group (STG) en værdiskabende Single Point Sourching-løsning, som sætter et positivt aftryk på økonomi, kvalitet, dokumentation, arbejdsmiljø og bæredygtighed.

”Vi har stort fokus på holistiske løsninger og er glade for, at vi ved at optimere logistikken, tager hensyn til miljøet samtidig med, at vores fragtpris per kilo bliver billigere. Det er helt optimalt, at vi har fået en løsning til glæde for miljøet og økonomien" , fortæller Anni M. Larsen, Global Category Buyer hos Scandinavian Tobacco Group.

Med en Single Point Sourcing-løsning tilbyder Procudan, at fødevareproducenter kan samle alle indkøb af ingredienser og emballager til fødevarer ét sted. Det letter presset på skrivebordet, og frigør ressourcer til blandt andet innovation og produktudvikling.

Scandinavian Tobacco Group er en kompleks virksomhed med mange leverandører, og som har konstant fokus på optimering af produktionen samt den bagvedliggende supply chain. 

Også i det daglige samarbejde er der et konstant fokus på udvikling og optimering, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved løbende receptoptimering, som ofte foregår sammen med Procudan. Etableringen af Single Point Sourcing-løsningen har været en værdiskabende proces, hvilket har sat et positivt aftryk hos Scandinavian Tobacco Group.

”Med Procudans S-P-S løsning har vi reduceret antallet af leverandører med ca. 10 procent, og det kan mærkes i form af mindre administration i forbindelse med indkøb og logistik, højere kvalitet og lettere fakturering,” siger Anni M. Larsen, Global Category Buyer hos Scandinavian Tobacco Group.

Læs mere om løsningen her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.109