23948sdkhjf

Unik emballageløsning til eksklusiv lakrids

| Medlemsnyhed | Indrykket af Procudan A/S

Procudan nåede efter flere test og præsentation af mulige løsninger frem til den helt rigtige emballage, som både indrammer og profilerer den eksklusive lakrids fra Bagsværd Lakrids.

”Det var en ret speciel opgave med krav, vi ikke tidligere havde prøvet at skulle honorere. Men vi sagde ja til at gøre forsøget med at udvikle en unik emballage fremstillet udelukkende til Bagsværd Lakrids” forklarer Jens D. Kønigsfeldt, Account Manager, Emballage, hos Procudan.

Direktør Morten Kornbech Larsen hos Bagsværd Lakrids var nervøs for, om de kunne emballere deres lakrids, da lakrids er et særligt følsomt produkt med en blød og fugtig overflade, som optager og afgiver fugt til omgivelserne samtidig med, at det kan blive en smule flydende.

Procudan tog udfordringen op, og efter flere tests af emballeringer præsenterede Procudan iværksætterne for mulige løsninger. Løsninger som tog højde for de unikke krav lakrids stiller til emballagens styrke samt barriere- og brugsegenskaber, og som harmoniserer med EU-lovregler og de generelle retningslinjer for emballering af fødevarer.

Bagsværd Lakrids har valgt at stå for designet af emballagen selv, og de leverer derfor færdigt printdesign til Procudan, som efterfølgende står for produktionen. Inden kunderne kan nyde den emballerede lakrids, bliver den pakket i hånden og posen forsvarligt svejset af Bagsværd Lakrids.

Læs mere om den unikke emballage og samarbejdet med Bagsværd Lakrids.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Procudan A/S

Bronzevej 1
6000 Kolding
Danmark
Procudan A/S

Send til en kollega

0.078