23948sdkhjf

Den innovative robotslange fra Murrelektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Tidligere i år startet Murrelektronik med at forhandler Murrplastik produkter her i Danmark. Murrplastik har et kæmpe produktsortiment der består af kabelgennemføringer, robotslanger, mærkning og printere, kabelkæder og meget mere.

Ved at supplere vores allerede eksisterende produktprogram med Murrplastik produkter kan vi nu tilbyde et endnu bredere færdigt system til jer og jeres produktion. Med vores eksperters viden om produkterne og branchen, er vi sikker på at vi finder den helt rigtige løsning til dig og din industri!

En af de mange produktgrupper vi i Murrelektronik nu tilbyder, er robotslanger. Og når det omhandler robotslanger, er der et hav af muligheder. Den vi vil have fokus på i dag, er den innovative robotslange EWX-PAE. EWX-PAE beskytter dine applikationer med en komplet pakke af systemholdere, diverse kugleled, tilbagetrækningssystem og protektorer hvor I vil opleve en meget længere levetid på jeres kabler og slanger.

What’s not to like?

Ønsker du mere information om vores produkter kan du altid kontakte os på info@murrelektronik.dk.  Derudover kan du finde endnu mere information om robotslanger og slangebeskyttelse på Murrplastiks hjemmeside her.

Stay connected


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.078