23948sdkhjf

Beskyt produktionen og øg sikkerheden i industrielle netværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Med en industriel firewall kan du øge sikkerheden i dit produktionsnetværk og reducere risikoen for at blive hacket med ransomware

Vi læser efterhånden dagligt om virksomheder, der bliver hacket og udsat for ransomware og pengeafpresning.

Truslen fra hackere griber om sig, og det er mere nødvendigt end nogensinde at beskytte de industrielle netværk i produktionsvirksomhederne. Tænk blot på de omkostninger og tab, der er forbundet med hver eneste tabte produktionsdag, for slet ikke at nævne omkostningerne til genetablering af styresystemerne i produktionen.

For at øge sikkerheden generelt i industrielle netværk kan man bla. benytte nogle simple og billige løsninger.

Brug en Firewall i netværket

En hurtig og let måde at øge sikkerheden på er ved brug af Helmholz Wallie enheden. Den er kompakt og passer til DIN skinnen i maskinens el-skab og er en effektiv firewall, der forhindrer uautoriseret adgang til maskinens kontrol og styreenheder.

Brug NAT teknologi

Udover den simple firewall funktionalitet, har Wallie enheden også en NAT funktionalitet, hvor man kan skifte IP adressen på ydersiden af maskinen. Dette forhindrer kriminelle personer med kendskab til maskinens standard IP opsætning i at få adgang via default IP adresser.

Den fleksible eksterne IP adresse gør det også muligt at installere flere ens maskiner med ens IP adresser på maskinens netværk, uden at det går ud over virksomhedens styringsnetværk, simpelthen fordi, at hver af de ens maskiner bliver defineret med hver sin unikke (valgt af virksomheden) IP adresse på det ydre netvæk.

Denne NAT funktionalitet gør det også lettere for producenten af maskinen, når serviceteknikkeren via fjernopkobling laver fejlsøgning eller softwareopdateringer på maskinens controller og andre komponenter, simpelthen fordi at alle standard IP adresser er forblevet uændret på maskinens indre netværk.

Yderligere fordele

En yderligere fordel ved Wallie er,  at den også sikrer galvanisk adskillelse imellem maskinen og virksomhedens netværk, og den kan naturligvis også danne galvanisk adskilte netværk med flere maskiner, som hver især kan reguleres effektivt på portniveau.

Vil du vide mere om denne enkle netværks device, der kan sikre og adskille netværk, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på mobil 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

Du kan fine mere information på vor hjemmeside her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094