23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bürkert har rundet 75 år – en spændende rejse

Runde mærkedage kalder altid på tilbageblik. Hvordan startede det hele, og hvordan var vejen hertil?

Bürkert blev grundlagt i 1946 af Christian Bürkert, så i år har vi faktisk været med til at tænke nyt og skabe fremskridt indenfor automationsløsninger i 75 år, og det gør os både stolte og ydmyge.

Christian Bürkert havde som datidens iværksætter én klar vision: at udvikle innovativ teknologi til kundernes behov, og Bürkerts rejse startede med udvikling af temperaturregulatorer til rugemaskiner, fodvarmere og ovne, og hen ad vejen koncentrerede fokus sig om ventilteknologi. Med visionær fremsynethed, kreativitet og innovation bragte Christian Bürkert firmaet i front som ventilleverandør og videre inden for fluid control systems – automationsløsninger.

I dag leverer Bürkert et bredt program af automationsteknologi, der spænder lige fra enkle ventilløsninger, intelligente procesventiler og high-tech sensorer til komplette procesløsninger. Christian Bürkert omkom desværre i et flystyrt i 1971, men hans drive og visionen om at udvikle innovativ teknologi har hele tiden været og er fortsat i fokus og bringes fremad af Bürkerts 3.200 medarbejdere worldwide.

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.078