23948sdkhjf

Nyt intelligent IP69 signallys med alarmer, 10 farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

WERMA lancerer i dag et helt nyt intelligent IP69 lystårn eSIGN, der kan skifte imellem 10 farver, alarmlyde med flere toner, hvor lyseffekter samt lys- og lydstyrke kan redigeres online fra din PC eller PLC styring.

Det nye eSIGN-signaltårn er et gennembrud og et tydeligt tegn på WERMA's kontinuerlige teknologiske fremskridt. Dette signaltårn sætter nye standarder med hensyn til individualitet og fleksibilitet med fuld overfladesignalering, robust industrielt design og imponerende funktioner. 

eSIGN – et synligt tegn på løbende fremskridt

Allerede i 1994 etablerede WERMA en global industristandard med lanceringen af ​​deres KombiSIGN-signaltårn, og denne standard er netop blevet opgraderet. eSIGN er den næste generation, der vil definere fremtiden for signaltårne. Imponerende funktioner, suveræn kompatibilitet og et industrielt design, der kombinerer funktionalitet med stil og holdbarhed.

Det nye eSIGN har nu  skabt et kvantespring inden for signaltekniske muligheder:

Fuld overfladesignalering gør det betydeligt mere iøjnefaldende og optimerer signaltårnets potentiale. Dette gør det muligt for alle brugere at overvåge processerne endnu bedre, som i mere omfattende, mere præcist og mere proaktivt. Eller sagt enkelt: det nye eSIGN repræsenterer en ny dimension af signalering.

Signalteknologi, som det aldrig er set før

eSIGN er et lysende eksempel på et signaltårn med synligt forbedret ydeevne. Flere farver, flere effekter og mere individualitet. Takket være modulariteten af ​​dets elektriske komponenter kombineret med den nyeste LED-teknologi, kan forskellige signaltilstande produceres ved hjælp af flere farver, lysstyrkeniveauer og lyseffekter - fra det klassiske trafiklysdisplay til fuldt tilpassede indstillinger. Niveau visning med aktuelt niveau, eller fuld overflade signaler kan med lethed skabes ved hjælp af dette signaltårn. Dette giver ikke kun brugerne mulighed for at overskue processer, men bringer også helt nye muligheder inden for signalvisning.

eSIGN er det bedste signaltårn, som WERMA nogensinde har udviklet. Udvalget af applikationer er lige så forskelligartet som selve eSIGN. Fra alarmsignalering til adgangskontrol, visuelle advarsler, statusser, fyldningsniveau eller fejlvisninger lige til materialebeholdningsniveauer og bygningssikkerhed. Det kan endda bruges som et akustisk advarselssystem.

Vil du være sikker på, at alt kører glat?

Akustisk signalering er en uundværlig komponent, der supplerer visuel signalering i de daglige arbejdsprocesser inden for produktion til logistik, bygningsteknologi eller mekaniske og anlægstekniske applikationer. Deres mål er at sikre, at processer forløber problemfrit, at sikre personalets sikkerhed og beskytte det udstyr, der bruges. 

Af denne grund er det nye eSIGN udstyret med en sirene, der kan producere op til 10 forskellige toner. Disse kan også konfigureres til at passe til specifikke applikationer. Sirenen kan naturligvis kombineres med lyseffekter, der har variable lydstyrkemuligheder og er nem at sætte op.

eSIGN kommer i en række varianter

De høje teknologiske standarder og brugervenlig betjening af dette nye WERMA-signaltårn er slet ikke modstridende.  Afhængigt af varianten kan eSIGN nemt styres ved hjælp af IO-Link eller konfigureres via USB. Den kan monteres på gulvet, på rør eller på vægge.

De to forskellige størrelser af eSIGN giver dig også maksimal fleksibilitet: 15 eller 9 segmenter, med eller uden sirene, standard 24-V version med konfigurationsoverførsel via USB eller ved hjælp af IO-Link teknologi.

Det robuste industrielle design leverer også, hvad det lover: Den høje IP66/IP69k beskyttelsesklasse sikrer forbedret modstandsdygtighed over for typiske stoffer, der bruges i produktionen, mens UL type 4X kabinettet garanterer modstand mod UV-stråling og miljøpåvirkninger.

De brugerdefinerede tilstande, akustiske signaler, frit udvalg af lyseffekter og robust industrielt design betyder, at den nye eSIGN simpelthen altid er det rigtige valg.

Vil du vide mere?

Så klik på dette link, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040, eller mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11