23948sdkhjf

Bæredygtighed og hygiejnesikkerhed har top prioritet

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyder et bredt sortiment af store vaskeanlæg rettet mod fødevareindustrien, som lever op til de stringente krav, som der stilles til fødevareproducenter.

KEN har hovedsæde i Brobyværk på Fyn, hvor der er knap 200 ansatte. Siden grundlæggelsen af KEN i 1941, er der på fabrikken blevet produceret vaskeløsninger til hospitaler, laboratorie- og pharmaindustrien, catering branchen samt fødevareindustrien. 

Vask og desinficering af kritisk procesudstyr

Vores vaskemaskiner til fødevareindustrien er udviklet med henblik på vask og desinficering af kritisk procesudstyr, heriblandt vejeskåle, knive og containere.

Procesudstyret har stor betydning for hygiejnesikkerheden, idet disse emner ofte er i direkte kontakt med produktet som produceres. Dette medfører således, at der er et behov for hyppig vask og desinfektion af procesudstyret, for dermed at forhindre krydskontaminering imellem de forskellige produktionsbatches. 

Høj hygiejnesikkerhed

KEN tilbyder forskellige vaskeløsninger, dog er vores Equipment Washer Disinfector serie designet til at tilbyde fødevareproducenter det højest mulige hygiejneniveau, kombineret med, at den sikrer, at vaske- og desinfektionsprocessen foregår must muligt bæredygtigt med et reduceret vand- el- og kemiforbrug.

Ligeledes vil denne vaskeløsning sikrer, at den nødvendige ensartethed i vaskeprocessen opnås. Vaskefilosofien ved vores EWD serie er at udskifte vasket mellem de forskellige vaskefaser, hvilket medfører, at risikoen for krydskontaminering elimineres, og dermed bidrager til en øget fødevaresikkerhed. 

Bæredygtighed 

KEN har taget stilling til verdensmålene, og har udvalgt verdensmål 3, 8 og 12, som værende de mål, hvor de har mulighed for at gøre den største forskel. På baggrund af en grundig analyse af hele virksomheden og dens interessenter, udført af en gruppe bestående af medarbejdere fra forskellige funktioner, fandt man frem til disse mål. 

Der er således et stort fokus på at producere bæredygtige løsninger til kunden, men ligeledes et fokus på, at produktionen af maskinen skal foregår mest muligt bæredygtigt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125