23948sdkhjf

Rørlaserskæring er fremtiden inden for rørbearbejdning

| Medlemsnyhed | Indrykket af jpbc A/S

Hos jpbc i Rødkærsbro er de eksperter i 2D og 3D-rørlaserskæring

Hos jpbc i Rødkærsbro ved Viborg er de eksperter i rørlaserskæring – og deres 1500 m2 store produktionsareal til formålet har bl.a. gjort dem til nogle af de førende på markedet indenfor rørlaserskæring i Danmark. Vi er ikke i tvivl om, at rørlaserskæring er fremtiden inden for rørbearbejdning, siger direktør Henrik Høgh.

Hos jpbc har de specialiseret sig inden for rørlaserskæring i 2D og 3D, og deres store og moderne maskinpark arbejder på højtryk – de har nemlig fuld gang i produktionen.

Hos jpbc er de blandt de førende på markedet indenfor rørlaserskæring. Med rørlaserskæring kan man opnå en helt unik ensartethed og præcision, der giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen, hvilket er med til at give økonomiske- og tidsmæssige besparelser både i egen produktion og for vores kunder.

Rørlaserskæring er fremtiden inden for rørbearbejdning
”Med rørlaserskæring kan vi bl.a. hjælpe metal- og andre produktionsvirksomheder med at producere emner med en unik ensartethed og et imponerende skæreresultat hurtigt og enkelt, uanset om der er tale om firkantede emner eller rør. Vi koger dermed en lang række traditionelle værkstedsopgaver ned til én opgave med rørlaserskæring”, siger Key Account Manager Villy Madsen, og der er dermed ingen tvivl om, at de hos jpbc ser en lys fremtid inden for metal- og rørbearbejdning med rørlaserskæring.

Derudover tilføjer Villy også, at virksomheden inden for den nærmeste fremtid har planer om at udvide maskinparken med endnu en rørlaserskærer, så de kan hjælpe flere kunder med de præcisionsskårne produkter og tilbyde endnu kortere leveringstid.

Hos jpbc har de over 35 års erfaring og tung teknisk know-how inden for plade- og rørbearbejdning, og blandt deres ydelser finder man også laserskæring, stansning, bukning og svejsning i alle materialetyper – lige fra almindeligt stål til kobber og messing. Desuden er de vant til at tænke innovativt og ud af boksen, som er med til at gøre jpbc til en foretrukken samarbejdspartner og leverandør af rørlaserskæring.

Læs mere om jpbc og rørlaserskæring her.

Hvad er det, der gør 3D-rørlaserskæring unik?
Rørlaserskæring er en anerkendt og gennemtestet teknik, som består af en termisk proces, der er kendt for at lave en ”ren” snitflade med skarpe tolerancer. Det betyder, at rørlaserskæring især er velegnet til emner, der har høje tolerance- og kvalitetskrav til slutproduktet.

Rørlaserskæring kan desuden anvendes på alle typer materialer fra 0,5 mm. – 10,0 mm. godstykkelse, og teknikken kan skære med stor nøjagtighed med minimum varmepåvirkning. 3D-rørlaserskæring er derfor en helt unik teknik, der gør jpbc i stand til at tilbyde endnu flere opgaver in-house.

Der er også integreret et spyd i maskinen, der opsamler lasersprøjt ved skæring af runde rør, hvor den indvendige side står fri af lasersprøjt. Denne type laserskæring er især velegnet til emner til levnedsmiddel- og procesudstyrsindustrien, hvilket gør rørlaserskæring til en alsidig teknik.

Mens et emne er i produktion, forberedes det næste, og derudover kan laserskæring også erstatte manuelt arbejde i form af boring af huller, smig-skæring, undersænkede huller mv., hvilket sænker produktionstiden til et minimum og giver kunderne plus på bundlinjen.

Fakta om jpbc’s rørlaserskærer LT7

 • Professionel håndtering af emner
 • 2D og 3D rørlaserskæring på en Adige LT 7 / 3KW
 • Materialetyper: sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing
 • Godstykkelsen fra 0,5mm. – 10mm, max vægt 23kg/ meter
 • Dimensioner fra Ø12mm. – Ø152mm.
 • Firkant: 12mm.x12mm. til 150x150mm.
 • Håndtering af råvaremagasiner op til 6,5 meter

 

Fakta om jpbc’s rørlaserskærer LT8

 • Professionel håndtering af emner
 • 2D og 3D rørlaserskæring på en Adige LT8 – 20 / 4KW
 • Materialetyper: sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing
 • Godstykkelsen fra 0,5mm. – 12mm.
 • Dimensioner fra Ø12mm. – Ø240mm.
 • Firkant: 12mm. x 12mm. - 200mm. x200mm.
 • Håndtering af råvaremagasiner op til 12,5 meter

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
jpbc A/S

Frederiksgade 33
8840 Rødkærsbro
Danmark
jpbc A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08