23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund-direktør finder drivkraft indenfor motorsport

Bliv en del af et nyt, internationalt Formel-4 projekt

I Ballerup ved København ligger Gravlund Industrigummi – et firma med egenproduktion af gummikomponenter til industrien. Bag firmaet står Mads Gravlund, der er et kendt ansigt i motorsportskredse og blandt andet har vundet flere mesterskaber i banesporten.

Mads fortæller, at arbejdet på produktionsfabrikken og i motorsporten har mange ligheder. ’Jeg brænder for at finde en god løsning for alt, hvad jeg beskæftiger mig med og siger til mine medarbejdere, at der altid er en løsning på et problem. Når man udfordrer sig selv i weekenden på en racerbane for at opnå et godt resultat både sportsligt og teknisk på racerbilen, er det i virkeligheden lidt det samme i vores virksomhed: Vi udvikler og producerer et produkt, som bagefter får succes hos kunderne. Det er altid sundt at udfordre sig selv, både sportsligt og arbejdsmæssigt, og motorsporten giver mig en masse ballast i det daglige arbejde.’

Mads’ søn, Sebastian har også fået interesse for motorsport og har i de sidste 10 år kørt gokart i Danmark og Europa. Til næste år stiller Sebastian til start i spansk Formel 4, og ambitionen er at komme til tops i international motorsport.

Mads Gravlund erkender også, at Sebastian nu har nået et niveau inden for motorsport, som kræver et  netværk omkring ham, som synes det kunne være spændende at være med til at sponsorere projektet. Derfor håber Mads at finde nogle interesserede, som kan kontakte ham på mads@gravlund.dk og høre mere om mulighederne.

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047