23948sdkhjf

Julekort fra PRO-CONSULT

| Medlemsnyhed | Indrykket af PRO-CONSULT

Nu er det jul igen… Hos PRO-CONSULT har vi haft et spændende og travlt år og her er et lille indblik i nogle af de mest mindeværdige opgaver vi har haft.

 

Vi har bl.a. været en tur under jorden for at se på et ”lille” el-tog i Københavns undergrund. Salgsafdelingen har formidlet en specialkomponenttester til en værdi på over kr. 500.000,00.

Vi har også sat en jernkugle på 8 m3 i bevægelse igen efter at en motor var kommer ud af synk, og vi har fået sat gang i varmen igen i passagertog, ved at ombygge den gamle styring.

Derudover har vi repareret en masse servodrev, PLC’ere og frekvensomformere i alle størrelser samt NC-styringer og HMI-paneler og meget mere.

Den største udfordring i år har været komponentmanglen, som året igennem er blevet mere og mere syning og hvor vi oftere må finde alternativer for at holde produktionerne i gang.

Året 2021 slutter med over 3500 opgaver, fordelt mellem vores 3 afdelinger og heriblandt mere end 1000 salgsopgaver. I starten af december rundede vi også lige 200 følgere på LinkedIn.

Hele personalet hos PRO-CONSULT glæder sig til 2022, og ønsker alle en god jul og et godt nytår.

PRO-CONSULT - Industriens 112
Kontakt os på telefon +45 4648 2060 eller office@proconsult.as
Læs mere om os på: www.proconsult.as

Background Photo by Lynda Hinton on Unsplash


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PRO-CONSULT

Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Danmark
PRO-CONSULT

Send til en kollega

0.08