23948sdkhjf

Storkøkkenfirma åbner showroom i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cosina ApS

Aarhus-firmaet, Cosina, har brugt efteråret på at flytte i nye, større lokaler og indrette et helt nyt showroom i Åbyhøj. Planen er at åbne i starten af 2022.

Den lille Aarhus-virksomhed, Cosina, har haft travlt under Corona-krisen. HORECA-branchens største krise i mands minde har givet grundlæggerne, Jeppe Kaagaard Hansen og Mark Alexander Clement Andersen, anledning til at gentænke forretningen. Efter nytår åbner virksomheden et showroom på Hermodsvej i Åbyhøj – centralt for de mange caféer, restauranter og bagerier i Aarhus.

De seneste to år under Corona-pandemien er store dele af forbruget ellers gået fra den fysiske detailhandel over til e-handel, fordi Covid-19 har begrænset adgangen til de fysiske butikker. Og selvom meget af forbruget igen er normaliseret, er der nok ingen tvivl, om at flere salg kommer til at foregå på internettet i fremtiden.

Derfor er det en uventet udvikling, at Cosina nu investerer et stort beløb i et showroom, efter at have solgt storkøkkenudstyr online siden 2014. Beslutningen er dog et naturligt skridt for den lille Aarhus-virksomhed, vurderer Mark Alexander Clement Andersen, Co-founder i Cosina.

- Efter at have opbygget en solid online tilstedeværelse gennem de seneste syv år, er vi nu kommet dertil, hvor vi vil investere mere i vores leverandører og ikke mindst komme tættere på vores kunder, siger han.

I en presset branche, hvor pris er det mest brugte konkurrenceparameter, har Cosina valgt at gå en anden vej end andre mindre storkøkkenforhandlere. I det seneste år har virksomheden fokuseret på at udvide kompetencerne i organisationen, bl.a. ved at hente den erfarne storkøkken-konsulent, Michael R. Knudsen, der har grundlagt Golfclub Storaadalen, inden han kom ind som storkøkkenkonsulent i KPA Company og senere FC Strømmen.

Ifølge den anden Co-founder i Cosina, Jeppe Kaagaard Hansen, har dette været afgørende for at åbne det kommende showroom.

- Michael har været med til at forme vores nuværende sortiment og vifte af services. Vi har bl.a. lavet et samarbejde med en større dansk inventar- og snedkerfabrik, som bliver en del af udstillingen i Aarhus. Derudover har Michaels kompetencer givet mulighed for at lave en komplet forretningsplan med markedsanalyse, konceptbeskrivelse, indretning, marketingplan og budget for en kommende café i Midtjylland, fortsætter Jeppe Kaagaard Hansen.

Showroomet bliver altså det foreløbige sidste ben i en ny strategi, der skal flytte Cosina, både brandingmæssigt og økonomisk, i de kommende tre til fem år.

Som de fleste ved, er Aarhus i forvejen flot repræsenteret af velkendte storkøkkenforhandlere, men planen er nu heller ikke at slå dem af pinden.

- Vores målgruppe vil fortsat være små caféer, kaffebarer og bagerier. Men i stedet for at være en relativt anonym, online, leverandør, vil vi nu tilbyde vores kunder, at de kan komme og se, mærke og høre produkterne inden de køber, siger Jeppe Kaagaard Hansen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cosina ApS

Hermodsvej 18B
8230 Åbyhøj
Danmark
Cosina ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063