23948sdkhjf

NIKODAN takker for i år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nikodan Process Equipment A/S

NIKODAN ønsker en glædelig juletid og siger tak for i år. Vi ser frem til et nyt år i vækst med nye og gamle relationer.

Så er endnu et år gået; hurtigere end det forrige, synes vi! Det har været endnu et godt år for NIKODAN PROCESS EQUIPMENT, hvor vi har haft travlt og hvor vi har vækstet. Blandt andet med nye ansatte på kontoret og i værkstedet, med spændende nye projekter som vi har kunne sende afsted til vores kunder og med en masse nye erfaringer i bagagen.

Det har klart ikke været et år uden sine udfordringer, eksempelvis i form af lange leveringstider og generelle prisstigninger rundt omkring i branchen, samt flere omgange af corona nedlukninger, som vi desværre ikke har været upåvirkede af. Men vi har fortsat ufortrødent - og gør det stadig - for at kunne give vores kunder de bedste løsninger, i den bedste kvalitet og med den bedste service. Vi skaber fortsat nye relationer, starter nye projekter og får sendt transportsystemer ud til vores kunder lige så effektivt som altid. NIKODANs kontor er fortsat åbent mellem jul og nytår for at sikre at vi får sendt de sidste projekter afsted inden det nye år.

Vi ser frem mod et nyt år, hvor vi har planer om at fortsætte vores igangværende vækst i virksomheden, hvor vi starter nye projekter, eksternt mod kunderne, såvel som internt, får udvidet vores team og får sendt endnu flere nye løsninger afsted til vores kunder. Vi går ind i 2022 med en positiv indstilling og glæder os til at "angribe" et nyt år med dets udfordringer og sejre. 

Vi ønsker en rigtig glædelig jul og godt nytår til alle derude! Vi ses i 2022!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nikodan Process Equipment A/S

Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Danmark
Nikodan Process Equipment A/S

Send til en kollega

0.11