23948sdkhjf

Specialbyggede containere til alt - i komplet pakke

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Hos DC-Supply A/S får du en komplet pakke med en special container løsning – og vi bygger containere til alt. Kontakt os på +45 70231380.

Erfarne container eksperter
Med erfaring kommer ekspertise – og vi tør godt sige, at vi hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply er eksperter i design og produktion af specialbyggede containere! Siden 1981 har vi leveret innovative løsninger til kunder over hele verden; fra Grønland i nord til det afrikanske kontinent i syd. Hos os møder du et stærkt team af maskiningeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere, salgsafdeling og ledelse, der alle arbejder tæt sammen for at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov.

Containere til alt – med alt i forsyning og udstyr
Vores specialbyggede containere kan udstyres med alt i installationer for tilkobling til ekstern
forsyning (el, vand, varme, kloak) – eller de kan designes og leveres som selvforsynende, mobile enheder, der kan driftes på øde og ufremkommelige lokationer ved hjælp af for eksempel solceller og vindenergi. De kan optimeres med den nyeste teknologi inden for IT og smart homes, og de kan bygges nøjagtig så store eller små, som behovet fordrer.

Komplet pakke fra DC-Supply A/S
Hos DC-Supply A/S får du en komplet pakke – i både virksomhed og produkt. Vores interne udviklingsafdeling og egen produktion gør processen fra start til slut enkel og tryg for dig som kunde. Kvaliteten er højsædet hele vejen igennem, og det afspejler sig både i vores samarbejde, dialog og færdige produkt. Kontakt vores erfarne salgsteam i dag, og kom i gang med din næste special container løsning!

Se mere om vores special container løsninger her: https://www.dc-supply.dk/special-loesninger-containere-til-alt/

Kontakt os på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Send til en kollega

0.078