23948sdkhjf

ERP-guiden version 2.0: Din guide til ny forretningsløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Går du med tanker om, at skifte din virksomheds forretningsløsning? Hos Elbek & Vejrup, som har hjulpet mere en 2000 virksomheder, har vi udarbejdet en guide, der kan afklare forventninger opgaver og forløb.

Det kan virke uoverskueligt at tage hul på en ny forretningsløsning. Derfor har vi udarbejdet ERP-guiden, som tager dig igennem de kritiske faser, som en ERP-implementering indeholder. Den giver svar på, hvilke overvejelser, som skal foretages, samt hvordan du bedst muligt forbereder din virksomhed på implementeringen.

Dermed opnår du et dybt indblik i de forskellige faser i implementeringen og overblik over, hvilke opgaver i processen du selv skal varetage, samt de opgaver Elbek & Vejrup varetager. Derudover får du viden om, hvordan Elbek & Vejrup arbejder og sikrer, at du opnår et projektforløb, som er succesfuldt og ikke skrider.

Guiden kan anvendes uafhængigt af branche og er udarbejdet af fagspecialister, som gennem en årrække har foretaget implementeringer af forretningsløsninger for virksomheder.  

Få guiden til en ny forretningsløsning her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.063