23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klovborg Maskinfabrik udvider - igen

Stigende omsætning og pladsmangel i værkstedet nødvendiggør udvidelse.

I December 2010 udvidede Klovborg Maskinfabrik med nye kontorfaciliter. I Januar 2012 kan vi tage en ny montagehal på 800 m2 i brug.
Det har været hårdt tiltrængt at udvide produktionsfaciliteterne. Vi har været i vækst gennem flere år og det har betydet flere ansatte både på tegnestuen og i montagen. Det har derfor været svært at få det optimale produktions flow, når man skal flytte rundt med opgaverne, udtaler direktør Ole Højgaard. Vi vil bruge den nye hal til montage og får derved mere plads til produktionen.

Også selve maskinparken er blevet kraftigt udvidet. I April 2011 blev den gamle laserskærer skiftet ud til en Mazak med veksel bord. Ligeledes er der i december investeret i nyt bearbejdningscenter.
Vores maskinpark er nu komplet og vi har dermed en af de bedst udstyrede virksomheder indenfor vores branche. Ved at være selvproducerende har vi meget bedre styr på fremstillingen lige fra tegnestue til den endelige aflevering hos kunden.

Vi fremstiller internt transportudstyr, såsom transportører, rullebaner og specialmaskiner fortrinsvis i rustfri, men lægger mere og mere vægt på at lave komplette pakkepladser og udstyr til pakkelinjer. Der er meget stort behov for at fjerne manuelle og EGA tunge arbejdspladser. I dag er det muligt at finde god økonomi i den type investeringer siger Direktør Ole Højgaard.
Vi er også klar til at fremstille det nye lukkede transportsystem, wrap conveyor, et japansk udviklet båndtransportør conceptl] http://klovborg-maskin.dk/index.php/wrap-conveyor
Wrap, eller "Pipe Conveyor" er et system udtænkt til at løse mange af de problemer, der findes med konventionelle transportanlæg.

Ved pålæsning af materialet, er det åben som en konventionel båndtransportør, umiddelbart efter lukker den i et rør som beskytter materialet mod at blive kastet rundt og beskadiget ved omlastning, og vender tilbage til åben igen ved afkastning. Da båndet er lukket omkring materialet, også på retursiden, er der intet spild eller kontaminerings problemer, og dette holder forurening af produktet under kontrol også mod ikke detekterbart forurening såsom insekter. Wrap conveyor kan transportere både horisontalt og vertikalt, samt i bløde kurver.
Wrap conveyor produceres på Klovborg Maskinfabrik. Vi har opstillet et test anlæg, så kunder kan teste deres egne produkter på anlægget.

Den 1-1- 2009 fik Klovborg Maskinfabrik forhandlingen af det Svenske Carryline Transportsystem. Det er et transportsystem der er baseret på en lamelkæde i et aluminium eller rustfri profil. Det kan forenkle en konventionel transportløsning i væsentlig grad. Vi har haft stor succes med Carryline, og vi forventer også øget omsætning på denne type transportører i 2012 og fremover, siger Salgskonsulent Henning Poulsen http://klovborg-maskin.dk/index.php/carryline

Klovborg Maskinfabrik A/S
Mossvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10559987
P nummer: 1000096654

Send til en kollega

0.046