23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design der gør en forskel - RTK QC reguleringsventil -

Reguleringsventil med ”hurtig udskifteligt trim” er nu også tilgængelig med ”balanceret trim”. Kan anvendes til alle typer reguleringsopgaver såsom fjernvarme, vand, damp/gasser samt kølemedier.

Funktioner & egenskaber:
› Let-adskilleligt design
› Mulighed for at kunne tilpasses lavere flow og højere tryk
› Balanceret trim med et eller to trin
› Tilgængelig i både DIN og ANSI
› Kompatibilitet med RTK Quick Change Seat (QCS)

Designet til at eliminere nedetid
RTK REflex Quick Change (QC) er designet til at holde tingene kørende. Helt enkelt er det kombinationen af uovertruffen pålidelighed, i et design der kan demonteres i fire nemme trin:

Fordelene ved et balanceret trim
Ved brug af et balanceret trin reduceres de kræfter, som er nødvendige for, at kunne operere en ventil. Det betyder, at en dyr stor og kraftfuld aktuator fra et tredjeparts selskab ikke længere nødvendigvis er påkrævet, fordi RTKs egne aktuatorer nu kan bruges i langt de fleste tilfælde. Det balanceret trim tillader endvidere også, at ventilen kan åbne og lukke mod højere differenstryk end ellers.

Spar tid på vedligeholdelse
RTK REflex Quick Change kan skilles ad i fire nemme trin uden behov for specialværktøj, dette betyder blandt andet at du kan forbedre dine vedligeholdelsestider med op mod 85 %.

Design der gør en forskel
RTK REflex Quick Change har et perforeret trim-design, som reducerer støj og gør det muligt, at modstå højere trykfald. Derudover kan trim-designet vælges i en hærdet udførsel, hvilket giver ekstra beskyttelse mod kavitation.

Tilgængelige i både et- og to trins version
RTK REflex Quick Changes fås også i to-trins version, som hjælper mod kavitation, samtidig med at det muliggør højere trykfald.

Den rigtige ventil. Den rigtige pasform
RTK REflex Quick Change kommer i en lang række størrelser og tryktrin – den kan tilpasses til et lavere flow og højere tryk og tilslutningen fås i både DIN og ANSI-flanger.

Ydelse, der kan tilpasses
Med kompatibiliteten af QCS-designet, kan RTK REflex Quick Change (QC) nemt konverteres til en afbalanceret trim, hvis systemparametre ændres eller hvis aktuatoren ikke længere er tilstrækkelig.

Ideel til en række forskellige applikationer
RTK REflex Quick Change udmærker sig til en række opgaver, bl.a. regulering og afspærring af væsker og gasser, påfyldning af fødevandskedel, overhedningsopstart og som aflastningsventil.

Netop denne type ventil er uundværlig i flere og flere applikationer, herunder:
› Energi
› Proces
› Industriel
› Kemisk
› Petrokemisk
› Køleteknologi
› Olie & gas applikationer

Gør hverdagen mere enkel med CIRCORSmart app
Du gøre din arbejdsgang endnu lettere med appen CIRCORSmart. Den leverer information om dine produkter in real time samt specialdesignede data direkte til din mobil eller tablet. Vi stræber altid efter at give vores kunder en problemfri arbejdsgang og efter at reducerer de samlede ejeromkostninger.

HENT APP HER >>

Læs mere  om vores koncepter indenfor regulering >>

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Kontaktperson

Marie Louise Danielsen
Nordic Marcom Manager
+45 61 30 06 34 mld@armatec.dk

Send til en kollega

0.046