23948sdkhjf

Venterum i container - med fokus på bæredygtighed og genbrug

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

DC-Supply A/S leverer specialbygget venterums container til Sikuki Nuuk Harbour A/S og Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland . Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Til Sikuki Nuuk Harbour A/S og Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland har DC-Supply A/S leveret en specialbygget container til et venterum. Løsningen, der er er bygget med udgangspunkt i en genbrugt skibscontainer,  er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi. Inventaret er således bygget af genbrugte byggematerialer, og det specialbyggede container venterum er delvist selvforsynende med strøm fra solceller på taget.

Besøg vores hjemmeside og læs hele casen her:
https://www.dc-supply.dk/venterum-med-fokus-paa-baeredygtighed/

Du kan også se mere om vores special container løsninger til Grønland her:
https://www.dc-supply.dk/special-loesninger/groenland/

Hos DC-Supply A/S har vi høj eksper­tise inden for design og produktion af mobile container løsninger, der kan opstilles og driftes hvor som helst i verden, også som selvforsynende enheder drevet af miljøvenlig, grøn energi fra f.eks. sol eller vind. Kontakt gerne  vores erfarne salgsteam på info@dc-supply.dk eller +45 70231380 for yderligere info.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Billeder & videoer

Venterum i container - med fokus på bæredygtighed og genbrugVenterum i container - med fokus på bæredygtighed og genbrug

Send til en kollega

0.094