23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå tilbagekaldelser med detekterbart plastik

Risikoen for fysisk kontaminering af det færdige fødevareprodukt med fremmedlegemer kan ikke udelukkes, selvom produktionsprocesserne lever op til de højeste standarder.

Eliminér risikoen for fysisk kontaminering, ved at implementere udstyr og redskaber i produktionslokalet, der nemt kan detekteres enten ved hjælp af en metaldetektor eller en X-Ray maskine. 

Farvekodning 

Hvis I ikke har metaldetektorer og X-ray maskiner, kan vi være behjælpelige med en anden løsning, som vil minimere risikoen for den fysiske kontaminering. Vi kan tilbyde farvekodet udstyr for at adskille, hvilken funktion de forskellige genstande har, og fx hvilken afdeling de hører til. Denne løsning muliggør visuel sporing af en eventuel fødevarekontaminering, samtidig med at den mindsker risikoen for krydskontaminering.

Især den blå farve er meget ofte anvendt i fødevareindustrien. Her udnytter man, at farven blå ikke forekommer i naturlige fødevarer. Lad os hjælpe dig med at gøre din produktion endnu mere sikker, ved at udstyre din produktion med farvekodede redskaber i en af de mange tilgængelig farver.

Produkterne er fremstillet i detekterbart materiale – så der på sigt vil være mulighed for at opnå endnu højere sikkerhed ved mulighed for både visuel og mekanisk sporing.

Personliggjorte produkter 
Ved at tildele objekter en farvekodning, kan man øge fødevaresikkerheden. Hvis din virksomhed gerne vil gå et skridt længere, er det muligt at personalisere alle genstande. Dette kan gøres ved at indgravere/printe individuelle afdelinger, navne, numre eller lignende på næsten alle de detekterbare produkter, vi forhandler.

Se vores brede udvalg af detekterbart plastik her.

Spørgsmål 
Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om detekterbart plastik? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores produktspecialist, Mikkel Trampedach, på tlf.: 51302666 eller e-mail: mikkel@fooddiagnostics.dk 

 

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.062