23948sdkhjf

Lukket båndtransport system fra Klovborg Maskinfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klovborg Maskinfabrik A/S

Klovborg Maskinfabrik A/S fået licens til at producere det Japanske Wrap Conveyor transportanlæg. Systemet er et lukket system (Pipe Conveyor) fremstillet i rustfrit stål til alle former for pulver og granuleret materiale til fødevareindustrien.

Klovborg Maskinfabrik er blevet producent af et lukket transportsystem til pulver og granuleret materiale til fødevareindustrien. Virksomheden skal producere produktet på licens og servicere hele det skandinaviske marked. Transportsystemet er i rustfrit stål og udtænkt til at løse mange af de problematikker, der findes med konventionelle transportanlæg.

Ved pålæsning af materialet er det åbent som en konventionel båndtransportør, umiddelbart efter pålæsningszonen lukker båndet sig sammen som et rør, der beskytter produktet mod at blive kastet rundt og beskadiget ved omlastning.
- Båndet virker ved at båndet ruller sig sammen, ved hjælp af de rustfrie ruller båndet kører på, og som er placeret for hver 800 millimeter. Der er allerede installeret over 400 systemer i Asien, så det er et gennemtestet anlæg, fortæller salgskonsulent hos Klovborg Maskinfabrik Henning Poulsen.

Båndet er fremstillet af fleksibelt PVC og har alle fødevaregodkendelser. Båndet består af tre dele, en pålæsningsstation, et mellemstykke hvor båndet er lukket, og en afkastningsstation hvor båndet åbner igen og materialet aflæsses, inden det lukker sig sammen på returløbet.

- Da båndet er lukket omkring materialet, også på retursiden, er der intet spild, eller kontaminerings problemer. Dette holder forureningen af produktet under kontrol, også mod ikke detekterbar forurening, såsom insekter, forklarer Henning Poulsen.

Et af de store problemer under transport af granuleret materiale, er at materialet bliver slået i stykker ved transport i feks. snegletransportører og redlere med deraf mistet materiale som bliver til støv eller smuld. Men ved at transportere i det lukkede system ligger materialet stille, og undgår derved at blive slået i stykker under transport.

- Systemet kan transportere fra 1 til150 kubikmeter i timen, afhængig af størrelsen på båndet som leveres i fem størrelser fra Ø 50 til 250 millimeter.
- Samtidig kan det transportere både horisontalt og vertikalt i en stigningsvinkel op til 75 grader og derved fungere som elevator, ligesom det kan dreje i bløde kurver.
Båndet er et alternativ til snegletransportører, kop elevatorer, pneumatisk transport og trugformede båndanlæg

- Båndet er fuldstændig tæt og kan benyttes udendørs uden at skidt og snavs trækker ind. Der kan også sættes en vaskemaskine på retursiden, der altid sikrer et helt rent bånd, slutter Henning Poulsen.
Se mere info og Video her: http://klovborg-maskin.dk/index.php/wrap-conveyor


2048x1536640x480

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klovborg Maskinfabrik A/S

Mossvej 1
8700 Horsens
Danmark
Klovborg Maskinfabrik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062