23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du et minut? Se en kort intro på, hvad NGI kan tilbyde

Videoen giver et hurtigt indblik i, hvad vi kan tilbyde og ikke mindst hjælpe dig med af hygiejniske og miljøvenlige produkter og løsninger – husk lyd!

Hvis du vælger vores produkter og løsninger er du garanteret hygiejniske komponenter, der reducerer vedligeholdelses- og rengøringstiden på dit udstyr. Vores løsninger er udviklet i tæt samarbejde med vores partnere og vi optimerer løbende vores produkter.

 Vi har mange års erfaring med fødevareindustrien og de udfordringer, de møder omkring hygiejne og certificering, og vores fokus er rådgivning og videndeling.

 Vores hygiejniske løsninger er baseret på dybdegående partnerskaber med maskinbyggere og brand owners, og vi kan også hjælpe med at forbedre hygiejnen og fødevaresikkerheden på dit udstyr.

Optimer bæredygtigheden med certificerede hygiejniske komponenter fra NGI
 Vi tror på, at ansvarlighed er nøgleordet bag enhver velfungerende virksomhed. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, men udover at passe godt på vores medarbejdere fokuserer vi også på:

  •  Co2 fodsporet fra vores produkter. Hvilke initiativer kan vi tage for at sænke dette i forhold til materialer/processer/indkøb/logistik

  • Innovation af vores produkter. Vi vil altid udvikle nye produkter, der er mere bæredygtige end hvad markedet tilbyder i dag. De skal have længere levetid, være nemmere at rengøre og vedligeholde og være yderst genanvendelige

  • Vores mål og passion er at udnytte det danske fokus på vedvarende energi, derfor er al produktionsrelateret el leveret af vindenergi

  • Affaldsprodukter fra vores produktion skal optimeres for at så meget som muligt kan genanvendes eller forbrændes

 Vi overvejer altid, hvordan vi kan bidrage til en bæredygtig fremtid, og vores certificerede hygiejniske komponenter sparer værdifulde vandressourcer og mindsker miljøbelastningen.

 Er du interesseret i at lære mere? Tag fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find også mere information om grøn omstilling og optimering af hygiejne på vores hjemmeside. Se mere info her

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Anders Kjær
Area Sales Manager Scandinavia
+45 29 81 10 17 akj@ngi.dk

Send til en kollega

0.047