23948sdkhjf

Ny bæredygtig udstilling på Foodexpo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Foodexpo

Bæredygtighed er på tallerkenen, når et dommerpanel udvælger fødevaremessens seks mest bæredygtige produkter til en udstilling i det nye område Klimahjørnet.

I det nye område på Foodexpo, Klimahjørnet, kan der både findes inspiration til grønne, klimavenlige retter og opleves en bæredygtig udstilling.

I Klimahjørnet kan de besøgende  glæde sig til at opleve den bæredygtige udstilling, hvor der sættes spotlight på messens mest bæredygtige produkter  - nøje udvalgt af et dommerpanel. 

Et kompetent dommerpanel har set alle messens bæredygtige produkter efter i sømmene og bedømt dem. De seks produkter, som har fået flest point, er udstillet i Klimahjørnet i Hal H. Her er tale om spektakulære fødevarer og non-food produkter, som kan gøre en forskel og som kan "walk the talk". 

Man kan i Klimahjørnet også besøge de forskellige formidlingsstationer, og få kvalificeret sparring og rådgivning ift. de udfordringer, der oftest mødes i det professionelle køkken. 

der vil også være ny viden og inspiration,  når scenen sættes for spændende paneldebatter med branchens ekspterter. 

Læs mere om Klimahjørnet og den bæredygtige udstilling her: https://www.foodexpo.dk/for-besoegende/omraader/klimahjoernet

Medlemsnyhed

Indrykket af
Foodexpo

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
Foodexpo

Send til en kollega

0.073