23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GEMÜ for stjette gang kåret som "Verdens førende"

Teknologivirksomheden GEMÜ, der ligger i den tyske by Ingelfingen, er blevet optaget i indekset over verdens førende virksomheder (Weltmarktführer-Index)

Dette udarbejdes af universitetet i St. Gallen og det tyske "Akademie Deutscher Weltmarktführer" og udnævnt som "Verdens førende" med titlen "Weltmarktführer Champion 2022" af det økonomiske magasin WirtschaftsWoche

Det er sjette gang i træk, at GEMÜ kåres som verdens førende inden for "ventil-, proces- og styringsteknik til sterile processer". De virksomheder, der optages i indekset over verdens førende virksomheder af universitetet i St. Gallen, er nummer et eller to inden for mindst ét relevant markedssegment. Desuden skal virksomheder, der betegnes som

"Verdens førende", som minimum have en del af sit hovedsæde i Tyskland eller DACH-regionen (Tyskland, Østrig, Schweiz) og have en årlig omsætning på mindst 50 millioner euro. Af denne omsætning skal mindst 50 procent være genereret i udlandet og stamme fra mindst tre kontinenter.
Teknologivirksomheden GEMÜ opfylder disse krav og kan derfor betegnes som "Verdens førende" i branchen "Armaturer og automatiseringskomponenter: ventil-, proces- og styringsteknik til sterile processer".

Den ejerdrevne familievirksomhed udvikler og fremstiller ventil-, måle- og styringssystemer til væsker, dampe og gasser – og har 2.200 medarbejdere i hele verden samt 27 datterselskaber og seks produktionsafdelinger i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA.

"Også i dette udfordrende år med pandemi har vores globale strategi og vores fokus på innovative kundeløsninger givet bonus. Det har betyder, at vi har kunnet vokse i hele GEMÜ-gruppen og understøtte vores kunder på området "sterile processer" med innovative produkter til deres retningsvisende løsninger. Det glæder os meget, at vi igen er blevet kåret som "Verdens førende", og det ansporer os til at investere yderligere i fremtidens teknologier", siger Gert Müller, der er administrerende direktør for og medejer af GEMÜ-gruppen.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.031