23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Passer I på jeres rengøringspersonale? – Undgå slidskader

Rengøring er hårdt og krævende arbejde, og mange er ikke klar over, hvordan rekvisitter og rutiner kan optimeres for at passe på medarbejderne.

Det er tidlig morgen og rengøringsassistenten møder ind, og starter sit arbejde som sædvanlig. Hun slæber på den tunge rengøringsvogn, bøjer lidt ekstra i ryggen, fordi skaftet på moppen er lidt for kort, og spanden med de forfugtede klude sidder lige akkurat så lavt, at hun bliver nødt til at bukke sig ned for at nå en ny klud.
 
Det lyder måske ikke af meget, men disse så fejl og mangler kan over længere tid bidrage til større skader på ryg og skuldre.
 
Så hvad kan I gøre, for at skåne jeres medarbejdere?
 
Det er vigtigt at rengøringspersonalet benytter deres rekvisitter korrekt, for at opnå den bedst mulige ergonomi. Oplæring og tilpasning af udstyr, er derfor en stor del af at passe på medarbejderne, og derved undgå skader og slid.
Viledas Origo 500 rengøringsvogn er skabt til at kunne tilpasses den enkelte medarbejder. På denne måde sikrer I, at jeres ansatte undgår unødige buk og stræk.
 
Se videoen hvor Laurits fortæller hvordan i bedst muligt tilpasser jeres vogne

Når I køber vogne hos Vileda Professional, kommer vi gerne ud og samler vognene for jer, og på samme tid rådgiver og vejleder vi jer i, hvordan I kan optimere jeres processer, så de bliver mere effektive og skånsomme for jeres ansatte.
 
5 tips til hvordan I kan gøre jeres rengøringsvogne mere ergonomiske
 

  1. juster kørehåndtaget, så du har sænket skuldre og undgår dårlige løft
  2. Juster skinnerne på vognen, så de passer til den enkelte medarbejder
  3. Sørg for at indstille skafter på mopper korrekt. Skaftet bør gå til hagen.
  4. Forfugt dine klude og mopper, så slipper du for at bære tunge spande med vand.
  5. Benyt de rigtige rekvisitter til arbejdsopgaven. Forkerte rekvisitter resulterer ofte i mere og/eller hårdere arbejde.

Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.
 
Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047