23948sdkhjf

Tager jeres rengøring dobbelt så lang tid?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Brug af forkerte rekvisitter, er en af de største tidsrøvere når det kommer til rengøring. Ved at bruge de korrekte rekvisitter, kan I effektivisere rengøringen.

Vi står lige nu og har en mangel på kvalificeret arbejdskraft i rengøringsbranchen (kilde), og derfor er det ekstra vigtigt at vi får effektiviseret processerne, så de erfarne og dygtige rengøringsassistenter der er, kan udføre deres arbejde hurtigt, korrekt og effektivt

Desværre går meget tid på at skulle gennemføre samme opgave to gange, lægge flere kræfter i, eller udskifte rekvisitter hurtigere end nødvendigt, fordi der ikke er de rette rekvisitter til rådighed.

De rigtige rekvisitter nedsætter arbejdstiden

Vi hos Vileda Professional går meget op i ergonomi, bæredygtighed og effektivitet. Vi hjælper derfor mange virksomheder rundt omkring i landet, til at finde frem til de rette rekvisitter og arbejdsgange til netop deres personale og behov.

Bruger I den rigtige moppe eller klud?

… og er jeres rengøringsvogne indrettet korrekt?

Ved at bruge de rekvisitter der er beregnet til netop den type arbejde, som de ansatte bruger dem til, kan I mindske både slid og skader hos personalet, men også sikre at arbejdet bliver gjort ordentligt i første forsøg.

Hop ind på vores youtube kanal og se vores guides og instruktionsvideoer, til mange af vores produkter 

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052

Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 
Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

vileda klude

Send til en kollega

0.078