23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIKODAN fejrer to 10 års jubilæer

Hos NIKODAN PROCESS EQUIPMENT har vi i februar måned haft æren af at kunne fejre to 10 års jubilæer. Den ene for vores teamleder for assembly og produktion, Brian Sig, og den anden for vores smed Jürgen Senz.

Det er en stor glæde når vi kan fejre et jubilæum her hos NIKODAN - og så er det en ekstra stor glæde når vi kan fejre to lige efter hinanden.  Det kunne vi i denne februar måned, da både Teamleder for assembly og produktion, Brian Sig, og en af vores smede, Jürgen Senz, havde nået deres 10 års markering som ansat hos NIKODAN. De blev hver især fejret med hejsning af Dannebrog, morgenbrød og en gave fra firmaet.

Brian startede i 2012, hvor han arbejdede som smed i 2 år, hvorefter han rykkede over i konstruktionen i et år, indtil han hurtigt blev gjort til Teamleder for hele vores produktionsafdeling.
Han er et værdifuldt aktiv i at sikre at vores produktionsafdeling er funktionel og ovenpå alle deadlines – og vores kontor ville ikke være det same uden ham!

Jürgen er en af vores kyndige og erfarne smede, der er med til at sørge for at ingen lille detalje bliver overset, når vi konstruerer vores højkvalitets enheder.

Stort tillykke til både Brian og Jürgen. Vi ser frem til at fejre jeres næste mange milesten hos NIKODAN.

Både Brian og Jürgen kan ønskes tillykke på vores LinkedIn profil:
https://www.linkedin.com/company/23715546 

Nikodan Process Equipment A/S
Fællesvej 9
8766 Nr. Snede
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13473803
P nummer: 1003536071

Kontaktperson

HS
Hannah Sørensen
Marketingkoordinator
+45 92826749 hs@nikodan.dk

Send til en kollega

0.031