23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Kiilto på FoodExpo 2022

Nu løber FoodExpo 2022 start af stablen og vi står selvfølgelig klar til at tage imod jer på stand L9376.

Vi har medbragt et udvalg af vores store sortiment til professionelle køkkener, og har som altid en masse gode råd og vejledninger med til dig, så du kan opnå det reneste resultat i netop dit køkken. 
Du kan blandt se vores nyeste skud på stammen, Kiilto Pro Block System, en komplet løsning til effektiv, sikker og økonomisk maskinopvask. MD Block dispenserne er fastgjort til væggen og frigiver dermed plads i køkkenet, så du kan arbejde mere effektivt. Og så er block produkterne ovenikøbet svanemærkede. 

Vi medbringer også et udvalg af vores bæredygtige, grønne produkter fra Kiilto Natura serien, som gør det lettere for dig og din virksomhed at være i front med den grønne omstilling. Vores Natura produkter er plantebaseret, svanemærket og leveres i 100% genbrugsplast.  

 Vil du vide mere om vores løsninger til professionelle køkkener kan du, mens du venter på messen, klikke dig ind på vores hjemmeside og læse meget. 

Ses vi? Vi glæder os i hvert fald til tre begivenhedsrige dage og håber, at du har tid og lyst til at kigge forbi os på stand L9376!

 

 

KiiltoClean A/S
Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89461014
P nummer: 1002819172

Kontaktperson

Nicoline Østerkjerhuus
Marketingassistent
Nicoline.Osterkjerhuus@kiilto.com

Send til en kollega

0.047