23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højhastigheds og præcist X34C-røntgensystem

METTLER TOLEDO Product Inspection har lanceret et nyt røntgeninspektionssystem med modelbetegnelsen X34C

Røntgeninspektionssystemet X34C bygger på tre centrale udviklingsprincipper, nemlig kompakt størrelse, høj hastighed og præcision.

  • Kompakt størrelse: Systemet fylder kun 700 mm i længden, heri medregnet en integreret udsorteringsmekanisme. Det betyder, at X34C kan installeres på produktionslinjer med minimal plads.

  •  Høje hastigheder: X34C kan fungere ved hastigheder på op til 120 meter i minuttet, hvilket for første gang gør det muligt at udføre produktinspektion, der holder trit med mange højhastigheds-indpakningsmaskiner og -pakkeforseglere til indpakning af individuelle produkter. Denne kombination af høj hastighed og kompakt størrelse er i øjeblikket unik på markedet.

  • Præcision: Diodedetektoren på 0,4 mm med optimeret brændvidde og systemets Optimum Power Generator på 100 watt maksimerer sandsynligheden for at detektere små kontaminanter og bidrager til at reducere antallet af falske udsorteringer. Eftersom disse komponenters effekt og kontrastniveauer automatisk optimeres til det enkelte anvendelsesområde, behøver systemet ikke altid at køre på sin fulde effekt på 100 watt, hvilket gør det muligt at spare strøm. 


"Vi forventer, at producenter vil elske den mulighed for inspektion ved høje hastigheder, som X34C giver dem, eftersom forbedret detekteringsfølsomhed gør det muligt for teknologien at inspicere og udsortere enkelte produkter ved høje hastigheder, umiddelbart efter at de kommer ud af folieindpakningsmaskinen. Det reducerer ikke kun spild, fordi produkter kan udsorteres enkeltvis i stedet for større kartoner, men sætter også producenten i stand til at opretholde en høj produktivitet på dette kritiske punkt på produktionslinjen," udtaler Mike Pipe, Head of Global Sales & Product Management hos METTLER TOLEDO Product Inspection.

"For producenter, som typisk har svært ved at få plads til nyt udstyr på eksisterende linjer, betyder den kompakte udformning af X34C, at de kan få gavn af enestående niveauer af kontaminantdetektering og produktivitet uden den store forstyrrelse af driften. Desuden kan virksomheder opnå tryghed for, at deres varemærker beskyttes, idet X34C på samme tid gennemfører omfattende kvalitetskontrol af produkterne og emballagen.

X34C har mange funktioner og fordele tilfælles med andre modeller i METTLER TOLEDOs Safeline-serie af røntgensystemer. Disse omfatter den brugervenlige betjeningssoftware, herunder ContamPlus™, som benyttes i standardsystemerne X34 og X36, med automatisk produktopsætning, der reducerer behovet for oplæring af operatører, samtidig med at drifts- og produktsikkerheden forbedres. Disse aspekter er med til at reducere de samlede ejeromkostninger. 

Desuden kan X34C forbindes til datastyringssoftwaren ProdX™ fra METTLER TOLEDO Product Inspection, som understøtter forsyningskædedigitalisering, overensstemmelse med de givne krav samt sporbarhed.

Hvad hardwaren angår, kan X34C konfigureres i overensstemmelse med kundens krav, herunder med et luftstrøms-udsorteringssystem, som kan fjerne kontaminerede produkter ved høje hastigheder. Røntgensystemet er udviklet til hygiejnisk drift, og der er nem adgang til vedligeholdelse fra forsiden. Det er som standard IP55-klassificeret for indtrængningsbeskyttelse, men fås også i en IP65-klassificeret udgave til produktionsmiljøer, hvor der er behov for bedre beskyttelse mod støv. Kunder med lave temperaturer i deres anlæg (under 30 grader) kan vælge aktiv køling via et blæsersystem, hvilket kan forbedre systemets miljømæssige præstationer.

Samlet set er METTLER TOLEDOs SafelineX34C et hurtigt og effektivt vertikalt røntgeninspektionssystem, som er optimeret til detektering af kontaminanter i individuelle produkter inden for et veldefineret anvendelsesområde.

For fødevareproducenter kan dette være folieindpakket konfekture, snack- og kornbarer og små bageripakker, og for lægemiddelproducenter kan dette være blisterpakninger og poser. Producenter, der fremstiller disse produkter, vil få gavn af systemets hastighed, forbedrede detektionsfølsomhed og kompakte størrelse, uanset om der er tale om multinationale selskaber med flere produktionsanlæg eller virksomheder i SMV-segmentet med en enkelt produktionslinje. De vil endvidere nyde godt af den brugervenlighed og gennemprøvede robusthed og pålidelighed, som METTLER TOLEDOs Safeline-røntgensystemer allerede er kendt for. 

Læs mere her

Dokumenter og oversættelser. (klik på URL’en for at downloade pdf-filen)

Mettler Toledo Nyt X34C røntgensystem (fødevareindustrien) – Pressemeddelelse 

Mettler Toledo Nyt X34C røntgensystem (lægemiddelindustrien) – Pressemeddelelse

 

Mettler-Toledo A/S
Naverland 8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16221341
P nummer: 1001058603

Kontaktperson

TV
Therese Vallstedt
Therese.Vallstedt@mt.com

Send til en kollega

0.04