23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ses vi til Anuga FoodTec?

Wila står klar på Anuga FoodTec i Köln. Vi glæder os til at dele vores viden og drøfte fødevarebranchens udfordringer – og ikke mindst at tage ny inspiration med hjem.

Innovation driven by people. Det er de ord, der er kernen i Wila. Innovationen er selvfølgelig baseret på drivkraft, men der er en mindst lige så vigtig ingrediens, når man skal skabe nyt. Viden. Wila består af et stærkt hold af dygtige mennesker, som har håndværk og knowhow til hver dag at skabe de bedste løsninger inden for rustfri stål. Den viden vil Wila gerne dele af for at bidrage til at gøre fødevarebranchen endnu stærkere.

Derfor pakker Wila kompetencerne og messekittet for at mødes med producenter, leverandører og kunder på Anuga FoodTec – World of innovations i Köln den 26.-29. april.

”For Wila er det vigtigt, at vi kan mødes med vores samarbejdspartner og dele viden, så vi sammen kan løse udfordringerne i fødevareindustrien. Vi vil både præsentere vores produktkatalog – som vi har forfinet – men vi står også klar til at sparre om løsninger og muligheder på konkrete behov hos fødevareproducenterne,” siger Steen Nordmark, der er CCO i Wila.

I øjenhøjde med branchen
De sidste to år har Wila med sin go-to-market strategi været på en større, international rejse med nye markeder uden for de danske landegrænser sammen med et endnu større fokus på kernekompetencen; udstyr til fødevareindustrien. Det hele er sket samtidig med, at corona har gjort det svært at mødes med både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartner.

”Vi glæder os til, at vi kan se resten af branchen i øjnene på tværs af landegrænser og dele vores fælles passion for de gode løsninger i fødevareindustrien. Men vi tager også med for selv at få ny viden med hjem, som vi kan bruge i den konstante udvikling af vores produkter. Det er afgørende for en innovativ virksomhed som os at holde sig opdaterede,” fortæller Steen Nordmark.

Wila deltager på Anuga FoodTec som en del af den danske pavillon med Danish Export Association. På messen kan du opleve flere af vores produkter, bl.a. vores populære rørvarmevekslere – læs mere om produkterne her.

 

Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27230350
P nummer: 1004904522

Kontaktperson

SN
Steen Nordmark
CCO
nordmark@wila.dk

Send til en kollega

0.047