23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens produktion er fleksibel

”Fremtidens vindervirksomheder er fleksible og kan hurtigt omstille deres produktion”. Sådan skriver Teknologisk Institut om deres nye analyse om agil produktion.

I Elektro Gruppen har vi deltaget i analysen med udgangspunkt i vores tavleproduktion og den agile kultur, der bliver arbejdet ud fra. Formålet har bl.a. været at give et detaljeret og opdateret billede af de mange nuancer, der er i begrebet Agil Produktion.

”Agil produktion kommer ikke over natten. Det kræver flere års arbejde og fokus – og det er en løbende proces,” siger René Mørk Sand, der er vores afdelingsleder i tavleproduktionen.

I rapporten fremgår det, at agil produktion først og fremmest drejer sig om mindset hos både ledelse og medarbejdere. At man er vedholden og har fokus på optimering. I vores tavleproduktionsafdeling arbejder vi ud fra en forbedringskultur, der bygger på LEAN-principperne. Det gør, at agil produktion hos os betyder, at vi hurtigt og omkostningseffektivt kan levere kundetilpassede kvalitetsprodukter i store og små mængder – og med høj produktvarians.

Du kan læse meget mere om Elektro Gruppens arbejde med agil produktion her eller i pressemeddelelsen fra Teknologisk Institut. Den finder du her

Heri finder du også analysen ”Agil Produktion – nye muligheder for danske virksomheder”. 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.047