23948sdkhjf

Bliv klar til efterårets smitteudfordringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Nu er et godt tidspunkt at kigge ind i efterårets potentielle corona-udfordringer. Og se på, hvordan vi kan øge hygiejnen i forskellige perioder af året.

Vi har samlet lidt info og inspiration til hvordan andre kommuner har øget smitteforebyggelsen i institutioner og skoler.

Nu er et godt tidspunkt at kigge ind i efterårets potentielle corona-udfordringer. Og se på, hvordan vi kan øge hygiejnen i forskellige perioder af året. Vi har samlet lidt info og inspiration til hvordan andre kommuner har øget smitteforebyggelsen i institutioner og skoler

Flere danske eksperter har konkluderet, at Covid ikke forsvinder fra jordens overflade. Vi er derfor nødt til at tænke langsigtet på, hvordan vi smitteforebygger i perioder med høj smittespredning. Denne vinter var smittetallene så høje, at dagtilbud og skoler rundt om i landets kommuner ikke havde tilstrækkeligt personale. I stedet måtte andre faggrupper træde til for at passe vores børn.  

I de sidste par år har den primære måde at forebygge Covid smittespredning været restriktioner; nedlukninger, og forsamlingsforbud, samt anvendelsen af sprit og anden kemi. Men dette har åbenlyst ikke været nok til at dæmme op for smitten.

Vi skal have opbygget et smartere beredskab i skoler og dagtilbud! Og der findes mere pro-aktive metoder til at holde hygiejnen højt, og forebygge enhver smittespredning. Blandt andet ultraviolet lys, som  Sundhedsstyrelsen godkender at anvende.

To eksempler på, hvordan I kan forbedre de smitteforebyggende initiativer i dagtilbud og skoler:

UV AIR COMFORT - Ved brugen af UV AIR COMFORT i indendørs lokaler, opnås en kraftig smittereducerende effekt ved hele tiden at fortynde virusmængden i luften, således at personer i rummet bliver udsat for mindre virus.

UV BENCH - Når du bruger UV BENCH fjernes mere end 99% af bakterier og vira fra alle typer belyste overflader. Og sparrer jer enormt meget tid på rengøringsprocedurer.

UV-lys er en del af den langsigtede strategi for smitteforebyggelse. En teknologi der beviseligt gør en forskel for at holde smitten nede, så vi er bedre rustet i fremtiden.

Kontakt os i dag for at høre cases fra andre kommuners anvendelse af UV-desinfektion.


 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

UV AIR COMFORT_UV-desinfektionUV BENCH_UV-desinfektionUV BENCH_UV-desinfektion

Send til en kollega

0.078